Sprej za sijaj dlake

Izdelki za večji sijaj dlake psov

Kolekcija GogiPet izdelkov za sijaj dlake psov nudi širok nabor izdelkov, ki bodo še tako zahtevni dlaki podarili lep, visok sijaj in zdrav videz.

Med izdelki za večji sijaj dlake najdete negovalna olja in razpršila, ki dlako nahranijo od korena do konic, preprečijo elektrenje dlake ter jo zaščitijo pred zunanjimi vplivi. Kolekcija zajema tudi sintetične in naravne krtače ter glavnike, ki pasji kožuh prezračijo in mu dajejo zdrav naravni videz.

Sijoč in zdrav kožuh psa

Tako vam na tej strani ponujamo GogiPet sprej za sijaj dlake, ki je primeren tako za domačo kot za profesionalno vsakodnevno uporabo. Namenjen je negi kratke in dolge dlake, ki je ne masti. Dlako ob enem tudi nahrani, ne spremeni pa tipične strukture, zato je zelo priljubljen pri negi psov, ki imajo žimasto dlako. Pri dolgodlakih psih je razpršilo zelo zaželeno, ker preprečuje naelektrenje dlake. Sprej za sijaj dlake dlako nahrani s potrebnimi sestavinami, kar ji daje zdrav in sijoč videz.

Eden od najbolj prodajanih izdelkov za nego dlake pa je gotovo GogiPet Magic Care. Sprej je prijetnega vonja, dlake ne masti, je svežega vonja, ki je prijeten tako za živali, kot za ljudi. Ker emulzija GogiPet® Magic Care vsebuje proteine in vitamine, v trenutku poskrbi za sijoč, zdrav in svež videz dlake in kože. GogiPet® Magic Care je naša nova in izboljšana izvedba Silk Coata, ki uspešno neguje dlako in kožo, jo prehrani od korena do konic, zaščiti pred sprijemanjem in vozlanjem dlake, izsušitvijo kože in podari svež vonj kožuha.

Za popolni sijaj dlake je je vedno potrebna kombinacija pravilno izbrane krtače in negovalnega olja ali razpršila.

Redno krtačenje dlake predstavlja osnovno nego psa. Pri izbiri krtače bodite pozorni, da izberete pravo krtačo, glede na tip in vrsto dlake psa. V naši ponudbi najdete lesene krtače, krtače iz bambusa, krtače izdelane iz plastike in gume. Kakšno krtačo boste izbrali, je odvisno od vašega okusa, kljub temu pa pri izbiri mislite predvsem na psa in njegovo dlako.

Izdelki in oprema za večji sijaj dlake iz kolekcije GogiPet.