Negovalna kozmetika za pse

Profesionalna kozmetika in šamponi za nego in kopanje psov

Za kakovostno, udobno kopanje psov poleg kopalne kadi potrebujemo tudi naravno negovalno kozmetiko in šampone za pse. Kolekcija šamponov za profesionalno kopanje psov v salonih za nego in striženje psov je izdelana na naravni osnovi in je 10 kratno koncentrirana. Paleta negovalnih šamponov, balzamov, krem, mask in drugih negovalnih produktov zagotavlja pravilni izbor za vsako strukturo dlake in za uspešno reševanje težav s kožo in dlako. V kolekciji šamponov boste poleg šamponov za belo, črno in rjavo dlako našli tudi šampone za razvozlavanje sprijete dlake, za odpravljanje srbečice, prhljaja, zajedavcev pa tudi šampone in balzame za občutljivo dlako in kožo.

Higiena psov

Nega in higiena psov kakor tudi mačk predstavljata osnovno skrb za zdravje naših hišnih ljubljenčkov. Samo lepo in pravilno negovan pes je lahko tudi zdrav pes. GogiPet oprema in izdelki za nego psov – grooming, so nepogrešljiv del opreme vsakega negovalca, ki želi strokovno in profesionalno opravljati svoje delo in lepo negovati in poskrbeti za svoje stranke. 

Izdelki za nego vašega psa, brez katerih ne morete biti kot dober negovalec v salonu za nego in striženje psov

V naši spletni prodajalni boste našli izdelke za higieno in nego psa - grooming, brez katerih si, kot dober negovalec - groomer ne boste predstavljali več vsakdana. Med že naštetimi in opisanimi izdelki boste po ugodnih cenah našli opremo za nego zob, dlesni in predele okoli oči, dišave, parfume, negovalne izdelke za razvozlavanje dlake, vrečke za iztrebke, uničevalce neprijetnih vonjav, plenice, podloge, sredstva za zaščito pred zajedavci in še mnogo več.

Šamponi in balzami za pse

Pravilna nega psa – grooming zahteva pravilno izbran tako šampon kakor tudi balzam za nego dlake in kože. V naši prodajalni je na voljo širok izbor naravnih, koži in dlaki prijaznih izdelkov za nego vašega psa. Kolekcijo Gogipet sestavljajo naravni negovalni šamponi in balzami, ki s prilagojenim ph faktorjem uspešno očistijo dlako in kožo psov in ji povrnejo naravno vlažnost in sijaj.