Razprodaja

Poceni oblačila za pse

Kot v vsakem modnem svetu, tudi naši GogiPet modni oblikovalci oblačil za pse, vsako leto pripravijo nove, trendovske in bolj zanimive modele oblačil. Zato pripravljamo tudi pri oblačilih za pse razprodaje in odprodaje zadnjih kosov oblačil, po posebej ugodnih cenah. Na tem mestu boste v naši trgovini našli poceni oblačila za pse. To so izbrana oblačila, ki so v razprodaji in imajo zato še dodatno znižano ceno. Vredno ogleda in posebej ugodnega nakupa opuščenih modelov pasjih oblačil.

Razprodaja oblačila

Razprodaja oblačil ne pomeni, da so oblačila slabše kakovosti. To so oblačila, ki se razprodajo, saj so naši modni kreatorji in oblikovalci pripravili nove kolekcije. Razprodaja oblačil je torej odlična priložnost, da osvežite garderobo svojega štirinožnega prijatelja, ali da mu namenite oblačilo, ki ste si ga že nekaj časa ogledovali, pa vam je bil morda predrag. Dovolite nam, da vam pri tem ponudimo nekaj osnovnih nasvetov in navodil, kako kupiti, da bi bili z nakupom zadovoljni. Prvo pravilo naj bo, da nikoli ne kupujete samo zato, ker je oblačilo poceni. Pritegne naj vas potreba ali želja po izdelku. Razprodaja oblačil je odlična priložnost, da lahko z nakupom pridobite kakovosten izdelek višjega cenovnega razreda za manj denarja, zato na razprodaji izkoristite in svojemu kosmatincu privoščite kakšen kakovosten kos oblačila, ki ga boste še dolgo uporabljali. Zelo pomembno pravilo pa je tudi, da ne kupujete premajhnega ali prevelikega oblačila, četudi vam je še tako všeč. Pasja oblačila, so v osnovi namenjena zaščiti psov pred zunanjimi dejavniki. V zimskem času ščitijo telo psa pred mrazom, umazanijo in vlago, poleti pa ga varujejo pred vročino, opeklinami kože in obledelostjo dlake od sonca. Pri nakupu pasjega oblačila je poleg modnega trenda pomembno to, da je pasje oblačilo funkcionalno, da se pes lahko v njem neomejeno giblje in da ga ščiti pred mrazom, hkrati pa moramo biti pozorni tudi na to, da oblačilo za psa ni predebelo.

Kako izmerimo psa, da bo pasje oblačilo udobno in pravilne velikosti?

Z mehkim šiviljskim metrom izmerimo razdaljo, ki jo ima pes od vratu do korena repa. To bo dolžina oblačila za psa. Izmerimo obseg prsnega koša, to je najširši del, takoj za prvimi nogami psa. Pri obeh rezultatih dodamo še 2 cm, da bo pasje oblačilo dovolj udobno, še posebej pri psih z daljšo dlako.

Pred nakupom oblačila za pse poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

GogiPet oblačila za pse - poceni oblačila za pse