Oprsnice za pse

Oprsnice za pse

Oprema za pse na sprehodu - mehke in usnjene oprsnice za pse

Oprsnice za pse so primerne za velike in majhne pse, priljubljene pa predvsem pri močnih psih in psih, ki vlečejo, ker ne obremenijo hrbtenice, niso pa primerne za treninge. Oprsnice so primerne za namestitev na klasične ali flexi povodce. Kolekcija GogiPet obsega mehke tekstilne oprsnice, oprsnice iz usnja in dodatno podložene oprsnice za zelo občutljive pse. Vsi uporabljeni materiali so prijetni na otip, varni za uporabo. Kovinski deli so brez ostrih robov, ki bi lahko poškodovali kožo ali dlako psov. Pri izbiri oprsnice za psa bodite temeljiti in izberite tako oprsnico, ki bo vašemu psu ustrezala po velikosti in modelu. Oprsnica, ki je premajhna, ali oprsnica, ki psa ovira pri gibanju, je lahko neprijetna za nošenje, dolgoročno pa povzroči poškodbe mišic in okostja. Ustrezna oprsnica se psu lepo prilega, ga ne zateguje ali drgne po komolcih in mu omogoča prijetno in varno gibanje. Izbirajte predvsem oprsnice v obliki črke H in Y. Pasovi pri teh oprsnicah potekajo od sredine prsnega koša med sprednjimi nogami in ne zdrsnejo na mehke predele vratu in grla. Nekatere pasme psov, ki imajo širok vrat in ozko glavo zahtevajo posebej oblikovane oprsnice, ki imajo dodaten trak na predelu, kjer se prsni koš zoži, kar prepreči, da bi pes lahko zdrsnil iz oprsnice.

Oprsnice za pse nudijo odličen nadzor nad psom, so varen in uspešen pripomoček pri treningu. Zagotavljajo varno in zdravo vodenje psa v naravi in mestu. Pri izbiri velikosti uporabite merilni trak, s katerim mere oprsnice, ki so navedene v opisu, prenesete na psa in tako ugotovite, ali je oprsnica pravilne velikosti ali ne.

Kakovostne oprsnice za pse

so izdelane iz različnih materialov, od katerih ima vsak svoje prednosti:

  • Najlon zagotavlja cenovno ugodne oprsnice, preprosto vzdrževanje in čiščenje
  • Usnje zagotavlja robustno izdelavo, dolgo življenjsko dobo in klasičen, eleganten videz
  • Mehki tekstilni materiali nudijo široko paleto barv in vzorcev, pri oblikovanju oprsnic pa zagotavljajo domišljiji prosto pot

Oprsnice za pse iz naše ponudbe se lepo ujemajo s klasičnimi ali Flexi povodci enakih barv in vzorcev.

Oprema za urbane pse - mehke in usnjene oprsnice.