Ecodor odstranjevalec urina

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina

ECODOR UF2000, nevtralizira vonj urina. Je kakovostno biološko sredstvo, ki vonja ne prekrije, ampak ga s pomočjo bioloških encimov razgradi. Na vodo in sol uspešno razgradi tudi star, zasušen urin, ter tako uniči njegov smrad. Uporaba biološkega izdelka Ecodor UF2000 je popolnoma varna in neškodljiva za zdravje.

Vsak skrbnik psa ali mačke, se je že srečal z "lužico" Živali se med drugim sporazumevajo tudi preko vonjav in nemalokrat se zgodi, da nam kosmatinci skušajo z uriniranjem povedati in izraziti svojo voljo ali si odmeriti svoj prostor, še posebej tam, kjer si ga delijo še s kakšno drugo žival. V takšnih "tihih sporih" med skrbnikom in živaljo si odlično pomagamo z Ecodor izdelki UF2000. Ecodor UF2000, bo izdelek, ki nam bo v veliko pomoč, ko bomo navajali mladiče na čistočo. Kako uporabiti UF2000? Mesto, kjer je urin, najprej obrišite, nato na madež nanesite Ecodor UF2000. Sredstva nanesite vsaj toliko, kot predvidevate, da je urina. Za nekaj časa to mesto pokrijte s plastično vrečko ali folijo, najbolje toliko časa, da se madež posuši. Nato madež, ki je morda nastal zaradi soli, preprosto očistite z mlačno vodo. Smrad bo popolnoma izginil. Kadar se srečujete z zasušenimi lužicami in ne veste kje je izvor smradu, priporočamo, da uporabite detektor urina. To je svetilka z ultravijolično svetlobo. Z detektorjem urina osvetlite lokacijo, kjer predvidevate, da se nahaja mesto uriniranja. Mesto uriniranja se bo posvetilo v zeleno modri barvi. S pomočjo Ecodor UF2000 to mesto očistite in tako nevtralizirate in odpravite neprijeten vonj.  

UF 2000 - nevtralizator smradu urina

 UF2000 vonj urina ne prekrije kot večina podobnih izdelkov, ampak ga v celoti odstrani. Priporočamo ga vsem, ki se spopadate z madeži urina in povsod tam, kjer je treba nevtralizacija smradu in kjer je potrebno odstraniti vonj človeškega ali živalskega urina.


UF2000 je primeren za uporabo na tekstilu, lesu, plastičnih masah, kamnu ... Mesto, kjer je urin, preprosto poškropimo s sredstvom in pustimo, da se posuši. Biološki encimi bodo urin razgradili in neprijeten vonj in urinski madež bosta preprosto izginila.

UF2000 pet kratni koncentrat

Litru koncentrata dodajte štiri litre vode, premešajte in tako boste dobili pet litrov odstranjevalca urina UF2000 za takojšnjo uporabo.