Katere pogoje moram izpolnjevati, da lahko kupujem kot poslovni partner?

V naši spletni trgovini se lahko registrirate kot Velik poslovni partner - trgovec (minimalna vrednost naročila) ali kot Manjši poslovni partner - pasji frizer, vzreditelj (brez minimalne vrednosti naročila).

1. Veliki poslovni partner - najboljša odločitev za B2B stranke.

Če želite izdelke prodajati v svoji trgovini ali pasjem salonu

potrebujete obrtno dovoljenje ali registracijo podjetja.

  • Nudimo vam veleprodajne cene.
  • Minimalni znesek naročila znaša 200 € neto.
  • Stroške dostave plača kupec in se zaračunajo glede na težo paketa in državo dostave.

2. Manjši poslovni partner - naročila do 200 eur.

Če želite izdelke kupovati za lastno uporabo v svojem pasjem salonu ali pa ste vzreditelj potrebujete

veljavno obrtno dovoljenje ali registracijo podjetja.

  • Nudimo vam ugodne cene.
  • Nakup brez minimalne vrednosti naročila.
  • Stroške dostave plača kupce in se zaračunajo glede na težo paketa in državo dostave.

V obeh primerih bodo v spletni trgovini, po registraciji poslovnega uporabniškega računa za B2B kupce prikazane cene brez DDV.
Če imate mednarodno identifikacijsko številko za DDV - VAT, ki je zavedena v EU registru, lahko v drugih državah EU kupujete brez DDV, avstrijska podjetja pa lahko davčnemu uradu prijavijo vstopni davek. Status vašega podjetja navedete ob prijavi poslovnega uporabniškega računa tako, da v okence "VAT" vnesete mednarodno identifikacijsko številko za DDV. Samostojni podjetniki in podjetja, ki nimajo VAT lahko svojo davčno številko vnesejo poleg imena podjetja, v okence "Podjetje" in okence "VAT" pustijo prazno.

Postopek prijave v B2B sistem poslovnih partnerjev.

Če ste v sistem spletne trgovine že prijavljeni z uporabniškim računom se prosimo pred registracijo poslovnega računa odjavite iz sistema.

Potrebovali boste e-poštni naslov, ki še ni zaveden v našem sistemu (če želite že registrirani e-poštni naslov uporabljati v poslovne namene nam to sporočite preko naslednje povezave Kontakt ).

Izberite željeni status:

1.  Velik poslovni partner - trgovec z veleprodajnimi cenami in minimalnim zneskom naročila.

2.  Manjši poslovni partner - pasji frizer, vzreditelj z ugodnimi cenami in brez minimalnega zneska naročila.

V postopku registracije boste lahko vnesli veljavno mednarodno identifikacijsko številko za DDV (VAT) . Če VAT številke nimate nam na e-poštni naslov info@onlinezoo.at pošljite veljavno obrtno dovoljenje ali registracijo podjetja.

Po preverjanju mednarodne identifikacijske številke za DDV (UID ali VAT) ali obrtnega dovoljenja - registracije podjetja boste vključeni v sistem B2B poslovnih partnerjev. Preverjanje podatkov traja nekaj časa, zato vas prosimo za potrpežljivost in razumevanje. Ko boste vključeni v sistem poslovnih partnerjev boste prejeli e-poštno sporočilo. Od tega trenutka dalje vam bo sistem spletne trgovine kazal prodajne cene, ki veljajo za poslovne partnerje in priporočljive maloprodajne cene proizvajalca.

Če še nimate obrtnega dovoljenja ali registriranega podjetja se kljub temu lahko registrirate in ogledate naše izdelke.  Ko nam boste posredovali ustrezne dokumente vas bomo vključili v sistem poslovnih partnerjev in vam omogočili nakup izdelkov z ugodnejšimi cenami. Če želite status poslovnega partnerja spremeniti nas prosimo o tem obvestite z e-poštnim sporočilom.

Prosimo upoštevajte pogoje poslovanja, ki veljajo za poslovne partnerje in B2B kupce. Splošni pogoji poslovanja za končne kupce in pogoji za brezplačno dostavno ne veljajo za poslovne partnerje.

>>> Nasveti in odgovori na pogosto zastavljena vprašanja o veleprodaji naših izdelkov <<<

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje