Kovčki in torbe za pasje frizerje

Torbe in kovčki za pasje frizerje

Za lažje in hitro prenašanje profesionalne opreme za nego in striženje psov nudimo v naši spletni prodajalni različne modele torb in kovčkov. Notranjost teh izdelkov je urejena tako, da zagotavlja varno spravljanje in razvrščanje opreme. Torbe in kovčki so primerni za pasje frizerje na terenu in razstavljavce psov, ki morajo imeti vso opremo vedno pri roki.

Multifunkcijske torbe

Torbe za pasje frizerje in negovalce psov so izdelane iz kompaktnega tekstilnega materiala in podloge. Torbe so odporne proti umazaniji in preproste za čiščenje. Sestavljene so iz več ločenih predelov, v katerih so zaponke in predali za opremo. Izdelane so do popolnosti in ob pravilni uporabi in namestitvi opreme preprečijo poškodbe škarij, kozmetike, sušilnikov in strojčkov za striženje med transportom.

Multifunkcijski kovčki

Kovčki za frizerje so namenjeni transportu in shranjevanju opreme in izdelkov za nego hišnih ljubljenčkov. Namenjeni so predvsem frizerjem na terenu in razstavljalcem psov. Kovčki imajo več ločenih odlagalnih površin in predalov, nastavljivo ročico za vodenje kovčka in trpežna kolesa.