Narodne noše in usnjene hlače za pse

Narodne noše in usnjene hlače za pse

Narodne noše in usnjene hlače so zanimive, primerne za vsakodnevno nošenje ali obisk veselic in drugih prireditev, kot je na primer Oktoberfest. Elegantna in zanimiva oblačila bodo zagotovila, da bo vaš štirinožni prijatelj zagotovo opažen na vsaki prireditvi in v vsakem trenutku dneva. Res je, da so pasja oblačila v osnovi namenjena zaščiti psov pred zunanjimi vplivi, kot so dež, veter, sneg, prah, umazanija pa tudi vročina, toda zakaj ne bi stopili koraka dlje? Naši modni ustvarjalci pasjih oblačil so izdelali kroje in združili funkcionalnost oblačila z željami nekaterih skrbnikov, ki na svojega štirinožnega prijatelja ne pozabijo, tudi ko gre za zabavo. Tako so prišli na idejo, da tudi za pse izdelajo kolekcijo oblačil, ki bodo poleg tega, da bodo psa ščitila pred zunanjimi vplivi, predstavljala tudi navade njegovega skrbnika. Zato vsem tistim, ki si dovolite stopiti korak dlje in želite, da je vaš pes res nekaj posebnega, ponujamo v naši spletni prodajalni Onlinezoo pasja oblačila, kot so narodne noše in usnjene hlače za pse ali irharce. Vaš pes bo zagotovo opažen in ogovorjen. Morate pa vedeti, da boste najverjetneje opaženi in ogovorjeni tudi vi kot dober in zahteven skrbnik, ki da nekaj nase in dobro skrbi za svojega psa. Narodne noše za pse so izdelane po videzu klasičnih narodnih noš, kroji pa prilagojeni psom, tako da zagotavljajo udobno nošenje.

Udobni in trpežni materiali

Narodne noše in irharce za pse, so izdelane iz zelo kakovostnih materialov, ki se dobro in z lahkoto vzdržujejo, pri nizkih temperaturah, likanje pa v večini ni potrebno.

Pred nakupom oblačil kot so narodne noše in usnjene hlače ali irharce za pse poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate. Ponudba velja samo za končne kupce.

Modna oblačila GogiPet - narodne noše in usnjene hlače

 

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje