Gamaše za pse

Zaščitne gamaše za pse

Zaščitne gamaše za pse so dragocen pripomoček in uporaben kos pasje garderobe, še posebej pozimi, ko se sneg hitro oprime nezaščitene dlake na pasjih tačkah. Nič kaj manj uporabne ne bodo gamaše za pse v deževnem vremenu ali blatnem sprehodu, saj bodo zaščitile tačke pred mrazom, vlago in umazanijo. Kar nekaj razlogov je, nad katerimi boste navdušeni, ko boste spoznali njihovo vsestranskost. Tudi jeseni v suhem vremenu boste prisegali na pasje gamaše, saj bodo na sprehodu skozi gozd uspešno ščitile tačke vašega psa pred suhim listjem, vejicami in ostalimi tujki, ki bi se sicer zapletali v dlako.

Zaščitne gamaše za pse, blagovne znamke GogiPet®,so skrbno načrtovano in premišljeno delo ekipe Onlinezoo. Naši modni kreatorji so dali velik poudarek tako na estetiki kot na uporabnosti. Zaščitne gamaše za pse nikakor ne bodo le  modni dodatek, kot bi se zdelo nekaterim, ampak bo njihova uporabnost vsestranska, navdušila pa bo vse, ki jih bodo uporabili. Gamaše za pse so izdelane iz prijetnih materialov na otip v različnih barvah, zanimivih vzorcih in se preprosto oblačijo. Vaš pes bo v njih varen pred zunanjimi vplivi, ob tem pa zagotovo deležen tudi pozornosti, kjerkoli se boste sprehajali z njim.  

GogiPet® pletene gamaše za pse, varujejo pred mrazom in lajšajo bolečine v sklepih, zaščitijo dolgo dlako pred prijemanjem snega na tačke in drugimi zunanjimi vplivi, primerne pa so tudi za zaščito ran in povojev na nogah. Gamaše za pse se lepo kombinirajo s puloverji in zimskimi jaknami za pse.

Lastnosti zaščitnih gamaš za pse:

  • varujejo dlako in kožo psov pred zunanjimi vplivi,
  • ščitijo dolgo dlako pred prijemanjem snega na dlako in pred umazanijo,
  • varujejo telo pred mrazom,
  • zaščitijo boleče sklepe pred mrazom in tako lajšajo bolečine,
  • zaščitijo poškodbe in povoje na poškodbah pred lizanjem in grizenjem,
  • moderni dizajni se lepo kombinirajo z oblačili za pse,
  • zanimiv športni videz.

Pred nakupom gamaš poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate. Ponudba velja samo za končne kupce.

GogiPet zaščitne gamaše za pse s stilom.