Topla oblačila za pse

Topla, zimska oblačila za pasje dame s stilom

Zimske obleke za pasje dame so izdelane v nekoliko daljših krojih. So tople, elegantne in varujejo celotno telo psičke pred mrazom. Kljub modnim krojem in videzu so obleke udobne za nošenje, preproste za oblačenje in predvsem privlačne. Obleke za pasje dame predstavljajo "top" kolekcijo oblačil za štirinožne damice s stilom, ki rade izstopajo v javnosti in se v svojih modnih oblačilih počutijo svobodne.

Oblikovalci visoke mode za pse so ustvarili kolekcijo zimskih oblačil GogiPet ® posebej za pasje dame, ki bodo zagotovo popestrila pasjo garderobo še tako zahtevnega skrbnika. Obleke za pasje dame so sešite iz zelo kakovostnih tkanin, posute z bleščicami, kristalčki, broškami, pentljami in volančki.

S takšnimi oblačili je lahko za pse in njihove skrbnike vsak dan prazničen in svečan. Pasje dame bodo vzbujale pozornost na vsakem koraku. Oblačila je mogoče kombinirati s krznenimi kosi garderobe. Kljub temu, da so ekstravagantna, še vedno skrbijo za to, da psičke ščitijo pred mrazom, te pa se lahko tudi prosto gibajo in jim obleke ne pomenijo ovire.

Oblačila v rdeči in beli barvi so še posebej primerna za božično-novoletni praznični čas. Ujemala se bodo s prikupnimi Božičkovimi kapami in plaščem. Tako bodo pasje dame vzbujale pozornost tako doma kot na sprehodu. 

Oblačila za pasje dame

Oblačila za pasje dame večkrat vzbujajo tudi nostalgijo po starih časih, saj spominjajo na damske oprave iz zgodovinskih filmov, plesnih predstav in dogodkov, polnih blišča. po dvorih in plesnih dvoranah. Med barvami je mogoče najti vse odtenke, od elegantne črne in sive barve, do bele in živahnih odtenkov v rdeči, rožnati ali drugih barvah.

Pred nakupom oblek za pasje dame poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Obleke za pasje dame s stilom - topla zimska oblačila za pse.