Šamponi za mačke

Klasični in suhi šamponi za mačke

V naši spletni trgovini ponujamo posebej pripravljene naravne šampone za kopanje mačk, s posbeno formulo za nego kože in dlake. Za tiste, ki nad kopanjem niso navdušeni priporočamo uporabo suhih šamponov Ecodor  EcoPet EcoFur.

Ne glede na to, ali je mački všeč kopanje ali ne, je nekatere mačke vseeno treba navaditi na to opravilo. Ker se mačka nenehno liže, je treba skrbno izbrati kakšen šampon, balzam ali dišavo smemo uporabiti, da mački ne škodimo in ji ne povzročimo zdravstvenih težav. V naši spletni prodajalni onlinezoo vam zato v tej kategoriji ponujamo posebej za mačke narejen šampon z Aloja Vero, medom in Jojoba oljem, ki je namenjen negi dlake in kože, pa naj gre za dolgodlake ali kratkodlake mačke. Mačke so zelo čiste živali, ki po navadi ne oddajajo vonja in v veliki meri same poskrbijo za svojo čistočo, a vseeno potrebujejo nego in skrb za njihov kožuh in kožo.

Naravni šamponi za mačke

Šamponi Bubbles & Nature iz kolekcije GogiPet so posebej oblikovani in pripravljeni za profesionalno in kakovostno nego mačk. Kolekcijo sestavljajo negovalni šamponi za različne strukture in barve dlake. Naravni šamponi iz kolekcije GogiPet, ki vam jo ponujamo, so primerni za pogosto kopanje vaših ljubljenčkov. Umazanijo in maščobo z dlake odstranijo globinsko, koži pa vračajo naravno vlažnost. Ker naravni šamponi za mačke vsebujejo zelo malo olj, je dlaka po kopanju hitro suha, a ne izsušena, naravno prožna in čista. 

Pena za suho kopanje mačk

Mačke v večini primerov niso veliki ljubitelji kopanja. Zato na tej strani najdete tudi peno za suho kopanje mačk. Ecodor EcoFur pena za čiščenje dlake in odstranjevanje smradu na kožuhu živali uspešno odstrani neprijetni vonj s kožuha in mu podari svež, čist in sijoč videz. Peno preprosto nanesete na roke in jo enakomerno porazdelite po kožuhu. Z božanjem jo vmasirajte v dlako. Pustite učinkovati nekaj minut in nato kožuh skrtačite. Če je potrebno postopek ponovite. Ecodor EcoFur pena za odstranjevanje smradu je izdelana na osnovi naravnih izvlečkov in je popolnoma naravno biološko sredstvo, ki ne škoduje zdravju mačke tudi če ga poliže. Alergijske reakcije  niso poznane.