Šali za pse

Topli šali za pse

Šali za pse predstavljajo nepogrešljiv modni dodatek psov v zimskem času. Primerni so za samostojno nošenje kakor tudi za kombiniranje z drugimi zimskimi oblačili. V kolekciji šalov za pse so  tako topli šali iz termo velurja, kakor tudi pleteni šali za pse. Vsi šali za pse so pralni pri nizkih temperaturah.

Nekatere pasme psov dobro prenašajo mraz. A večino psov, prav tako kot ljudi, pozimi zebe. Še posebej moramo biti pozorni na pasje mladiče, starejše pse, pse s kratko dlako, pse manjše rasti ali pse, ki imajo zdravstvene težave. Takšne pse je treba ustrezno zavarovati pred mrazom in vlago. Šali za pse so zelo primerni za tiste pse, ki se šele učijo ali navajajo na oblačila, ali tiste pse, ki ne marajo preveč oblačil, a jih je vseeno treba zaščititi. Šal za psa je poleg tega, da je lahko zelo lep modni dodatek, po navadi tudi prvi kos pasje garderobe.

Modni dodatki za pse

Šali za pse iz kolekcije GogiPet se lepo podajo k zimskim oblačilom za pse, lahko pa se nosijo kot samostojni kos oblačila. Izbirate lahko med različnimi modeli in materiali ter zanimivimi barvami, potiski in obrobami. Naši modni oblikovalci se poleg nenehnega spremljanja trenda, ozirajo tudi na praktičnost nošenja in funkcionalnost vsakega kosa oblačila, pa četudi je to preprost kos, kot je na primer šal za psa. Zagotovo bo vaš pes z novim šalom na sprehodu, poleg tega, da bo zaščiten pred mrazom opažen in nekaj posebnega.

Naj bo šal za psa del pasje garderobe in nepogrešljiv modni dodatek, ko želite svojemu štirinožnemu prijatelju le najboljše.

Pred nakupom oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli "velikost oblačil", ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

GogiPet modni dodatki za urbane pse.