Večerne obleke za pasje dame

Večerne obleke za pasje dame

Večerne obleke za pasje dame so posebej oblikovane v elegantnih krojih in materialih tako, da so primerne za svečane dogodke, kot so elegantna večerna srečanja, obisk odprtih gledališč, porok, zabav in podobno. Tudi štirinožne dame si zaslužijo v posebnih trenutkih poseben videz. V oblačilih za pse iz kolekcije GogiPet bo vaša štirinožna dama zagotovo v središču pozornosti. Obleke za pasje dame so izdelane iz svilnatih materialov, ki so pralni, preprosti za vzdrževanje in udobni za nošenje.

Svečane obleke za pse

Za večerne obleke vaše psičke smo uporabili dragocene tkanine, kot je svila in drugi naravni ali kakovostni sintetični materiali. Ti imajo prijeten lesk, se ne mečkajo, izbirati pa je mogoče v širokem spektru svečanih barv. Posebni dodatki so bleščice, ki dajejo oblačilu še doden lesk in pridih svečanosti. Vaša psička bo v množici zagotovo opažena in nagovorjena. Vedeti morate, da boste zato tudi vi, skupaj z njo deležni veliko pozornosti. Za pasje dame smo dodali veliko naborkov in čipk, da bodo tudi one videti kot prave dame in lepotice. Zaradi vseh teh dodatkov pa oblačila vaših ljubljenčkov niso nič manj obstojna. Z lahkoto se čistijo in uporabijo še ob naslednjih priložnostih. Za pasje dame smo izdelali gala elegantne toalete. Mehak, sijoč in nežen material iz katerega so sešite večerne obleke za pasje dame lepo stoji v nabranem krilu, kar povdari elegantno gibanje pasjih damic.

Kljub zahtevnim krojem in posebnih materialov, ki so uporabljeni za izdelavo teh oblačil, so vse večerne obleke za pasje dame udobne za nošenje in so pralne. 

Pred nakupom obleke za pasje dame poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Kolekcija oblačil GogiPet - Elegantne obleke za štirinožne dame