Dodatna oprema za škarje

Dodatna oprema za vzdrževanje in nego škarij

V svojem prodajnem programu vam v podjetju Onlinezoo nudimo tudi nosilce in držala za škarje iz plastike in krpice. Ponujamo vam tudi torbice, ki jih namestite okoli pasu. Na tak način preprečite nepotrebno padanje in iskanje škarij. Dolga življenjska doba škarij je odvisna tudi od pravilnega rokovanja, vzdrževanja in hranjenja škarij.

Nepogrešljiv del opreme za nego škarij so posebna olja za čiščenje in podmazovanje škarij, ki omogočijo dolgo življenjsko dobo, gladek in tih rez škarij. V naši ponudbi najdete tudi GogiPet gumijaste obročke za škarje. Odprtine za prste v škarjah so lahko velikokrat prevelike za prste, kar otežuje striženje. Univerzalni gumijasti obročki to težavo odlično odpravijo. Izdelani so iz mehke gume, ki se lepo prilega odprtinam na škarjah in prijetno leži na prstu v času striženja. Obročki so pralni. Del opreme za nego in vzdrževanje škarij so tudi različne gumice za škarje, plastenke za olje, krpice za čiščenje škarij, GogiPet izvijač za justiranje škarij in drugo. Na teh straneh vam ponujamo različne etuije, torbe, pa tudi predpasnike za pasje frizerje.

Justiranje škarij

Škarje za striženje dlake je potrebno vsake toliko časa justirati, da bi zagotovili gladek rez. Z izvijačem za justiranje zavrtimo vijak na škarjah v smeri urinega kazalca, če škarje ne režejo več in se dlaka pregiba med rezili. V primeru, kadar pa se škarje težko zapirajo in je tako otežkočeno tekoče striženje in odpiranje - zapiranje pa vijak zavrtimo v nasprotni smeri urinega kazalca.

Za lažjega prenašanje profesionalne opreme za nego in striženje psov nudimo v naši spletni prodajalni različne modele torb in etuijev. Notranjost torb je narejena tako, da zagotavlja varno spravljanje in razvrščanje opreme, kot so škarje. Torbe in etuiji so primerni za pasje frizerje na terenu in razstavljavce psov, ki morajo imeti vso opremo vedno pri roki.

Tudi predpasniki za pasje frizerje spadajo med dodatno opremo za škarje, saj je narejen in opremljen z žepi in zatiči, za shranjevanje opreme kot so škarje, glavniki, krtače in drugo, kar omogoča lažje delo, saj ima frizer vso potrebno opremo vedno pri roki. 

Dodatna oprema za škarje z zajamčeno najnižjo ceno.