Čistila in odstranjevalci smradu

Čistila in odstranjevalci neprijetnih vonjav

Večina čistil in odstranjevalcev neprijetnih vonjav, ki jih najdemo danes na tržišču, so močno parfumirani smrad in neprijetne vonjave pa ne nevtralizirajo, ampak prekrivajo. Naša čistila in odstranjevalci vonjav so ekološki in prijazni do narave. So brez agresivnih vonjav, ki bi smrad, madeže in umazanijo prekrivale, ampak jih zaradi svoje sestave očistijo in razgradijo. Ker čistila in odstranjevalci smradu niso agresivni in so izdelani za prostore, kjer sobivajo ljudje in živali, so priljubljena tako za domačo uporabo kot za uporabo v hotelih za pse, veterinarskih ambulantah, salonih za nego in striženje psov in pri vzrediteljih živali. V kolekciji najdete tudi posebej oblikovane izdelke za nevtralizacijo smradu in suho čiščenje kožuhov psov in mačk.

Biološki nevtralizatorji in čistila

ECODOR biološka čistila in odstranjevalci neprijetnih vonjav. Smradu ne prekrivajo, temveč ga odstranijo, madeže in umazanijo pa očistijo in razgradijo.

Ecodor izdelki so izdelani na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. To so biološka čistila in razpršilci, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a so kljub temu zmagovalci v spopadu z umazanijo in neprijetnim vonjem. Priporočamo jih za uporabo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj in povsod tam, kjer so prisotne živali. 

V naši ponudbi boste našli izdelke ecodor za različna in nekatera specifična področja tako za ljudi kot za živali. Z izdelki ecodor se boste revolucionarno in brez težav spopadli z umazanijo in neprijetnim vonjem na način, ki je še kako pomemben za okolje, kjer bivajo hišne živali, saj so te nekajkrat bolj občutljive na vonj kot človek in neprilagodljive na kemijske izdelke. 

Izbirate lahko na področjih, kot so: Ecodor za hišne ljubljenčke in dom, ecodor čistila in razpršilci za vaš dom, ecodor izdelki za avto in plovila ter ecodor izdelki, ki so namenjeni ljudem.

Ecodor za hišne ljubljenčke. V tej kategoriji bioloških čistil bi radi še posebej opozorili na izdelke, ki odstranjujejo urin in neprijetni vonj, saj živali pogosto označijo svoj predmet ali prostor s svojim urinom. Takšno čistilo ali izdelek bo dobrodošel tudi povsod tam, kjer so mladiči, ki se šele navajajo na čistočo ali pa se privajajo na novo okolje. Odgovoren skrbnik svojega štirinožnega prijatelja pomisli tudi na to, s kakšnim čistilom bo očistil prostor, kjer se zadržuje njegova živali.

Ecodor za vaš dom. Čistila in razpršilci so popolnoma naravni, nestrupeni ne dražijo oči ali sluznice, zato se lahko uporabljajo v neposredni bližini ljudi, živali in hrane. Izdelki nevtralizirajo neprijetni vonj ali smrad v kuhinji, kopalnici, garaži in drugih prostorih. Z njimi uspešno odstranite vonj po tobaku, bioloških odpadkih, znoju ali drugem smradu.

Ecodor za prevozna sredstva. Za vse, ki prevažate svoje hišne ljubljenčke in ki ste veliko na poti, bodo več kot dobrodošli Ecodor izdelki, ki so posebej izdelani za prevozna sredstva.

Čistila in odstranjevalci neprijetnih vonjav za salone za nego psov, pasje hotele in veterinarske ambulante.