Heiniger strojčki za striženje psov

Heiniger Slovenija

Strojčki za striženje psov (Švicarsko družinsko podjetje, ki deluje od leta 1965).

Strojčki za striženje psov Heiniger so izdelani na osnovi švicarske tehnologije družinskega podjetja iz Švice, kjer so prve profesionalne strojčke za striženje psov izdelali že leta 1965. Natančna izdelava, kakovost uporabljenih materialov in znanje, ki ostaja znotraj družine, so prednosti, ki zagotavljajo visoko kakovostne izdelke. Heiniger strojčki za striženje psov so danes prisotni v vseh evropskih državah pa tudi Aziji, Afriki in Ameriki. Prodana količina teh strojčkov prikazuje, da z njimi dnevno postrižejo milijon psov in drugih živali po vsem svetu.

Onlinezoo - Heiniger Slovenija zagotavlja prodajo Heiniger izdelkov za nego psov iz lastne zaloge. Več kot 90% vseh Heiniger izdelkov za nego psov je vedno na zalogi in dobav ljivih takoj, v vseh državah EU. Vaše zadovoljstvo in uspeh s strojčki za striženje psov Heiniger je tudi naš uspeh, zato smo vam vedno na voljo za kakršna koli vprašanja, svetovanje o uporabi in izbiri izdelkov Heiniger ter reševanje težav. Heiniger Slovenija - Onlinezoo nudi popolno podporo in pooblaščen servis uporabnikom izdelkov Heiniger, kupljenih v naši spletni trgovini Onlinezoo.

Onlinezoo zagotavlja zajamčeno najnižjo ceno vseh strojčkov Heiniger na evropskem trgu, dodatno brezplačno pakiranje, transport in dostavo.

Namig naših negovalcev psov in pasjih frizerjev:

  • Heiniger Mini strojček za striženje psov je primeren za fino striženje dlake med blazinicami, na notranji strani ušes, intimnih predelih in druga zelo fina striženja. Strojček je zelo majhen, tih, ima nizko stopnjo vibracij in je zelo vodljiv.
  • Heiniger Midi strojček za striženje psov je primeren za fina in zaključna striženja, kakor tudi za striženje obraza, tačk, ušes, intimnih predelov. Strojček se alternativno lahko uporabi tudi za kompletno striženje manjšega psa, če je brez vozlov in če dlaka ni pregosta.
  • Kabelski strojček Heiniger Saphir Cord in baterijska strojčka Heiniger Saphir in Heiniger Opal so primerni za vse vrste striženje in striženje vseh velikosti psov in tipov dlake. Strojčke priporočamo razstavljavcem psov, vzrediteljem in pasjim frizerjem.

Razlike med različnimi strižniki Heiniger

Heiniger strojčki za striženje psov so združljivi z nastavki za striženje s Clip ali Snap On sistemom, kot so  Wahl (Clip z. B. Wahl Storm, Wahl KM2), Oster (z. B. Golden Serie), Moser (Clip z. B. Max45), AGC (Clip z. B. AGC2, AGC super, AGR+ Power Groom), Andis (Clip), Optimum (Clip  VXS430C und XS430C) in Aesculap Fav5 (Snap On) Aesculap Fav5

Heiniger Slovenija - Onlinezoo profesionalni strojčki za striženje psov in drugih živali.