Puloverji iz termo velurja za pse

Zimski puloverji iz termovelurja za pse

Termovelur puloverji za pse so mehki, topli in udobni za nošenje. Široka paleta barv in vzorcev bo zagotovo očarala še tako zahtevne lastnike psov in omogočila izbor prave kombinacije barv za vsak okus. Termovelur puloverji iz kolekcije GogiPet ®  so izdelani v različnih krojih. V kolekciji so tudi puloverji s kapuco in puloverji z nizkim ruskim ali visokim ovratnikom, ki lepo zapre predel vratu. Zimski puloverji so primerni tudi za oblačenje pod dežne plaščke.

Termovelur, je topla tkanina, narejena iz kemično obdelanih sintetičnih vlaken. Pletivo je zelo gosto in izredno prijetno na otip, saj je mehko in lahko. Material se odlično oblikuje in je zelo priljubljeno za izdelavo jopic, igrač, odej, … iz njega se izdelujejo puloverji, pogosto pa se uporablja tudi za podlago pri bundah.

Termo velur

Termovelur puloverji za pse so izredno priljubljeni in moderni. Na otip so izredno mehki, njihova funkcija gretja bo zagotovo zaščitila vašega psa pred mrazom tudi v najbolj hladnih dneh. Njihovo vzdrževanje je preprosto in se odlično perejo že pri nizkih temperaturah.

Topli puloverji za pse so osnovni in eden od pomembnih kosov pasje garderobe, saj jih bo vaš pes potreboval od pozne jeseni, vso zimo, do pozne pomladi. V nekoliko toplejših dneh bo služil kot samostojno oblačilo, v najbolj mrzlih dneh pa ga boste kombinirali pod dežni plašček, jakno ali bundo. 

V spletni prodajalni onlinezoo smo pripravili kolekcijo GogiPet ® toplih termovelur puloverjev za pse, s katerimi bo vaš pes vsak dan lepo oblečen ter varen in zaščiten pred mrazom. Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami in vzorci, ki bodo popestrili vsakdan in vzbudili pozornost tako doma kot na sprehodu. 

Zaradi prijetnosti, mehkobe in zračnosti tkanine lahko služijo kot samostojno oblačilo, pa tudi kot pižama, ki bo posteljnino zaščitila pred dlakami in umazanijo. 

Pred nakupom puloverjev poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Zimski puloverji iz termo velurja - modna oblačila za pse.