Topla oblačila za pse Anoraki in snežne obleke

Topli anoraki za pse - oblačila za hladne zimske dni

Topla zimska oblačila za pse v zimskem času ščitijo telo psa pred mrazom, umazanijo in vlago. Zavedati se moramo, da niso vsi psi prilagojeni hladnemu podnebju. Nekatere  pasme psov, ki nimajo podlanke, postriženi psi, psi s kratko dlako, psi manjših pasem, starejši psi ..., so še posebej občutljivi na neprijetne zunanje dejavnike. Za takšne pse je še posebej pomembno, da je topli zimski anorak, nekaj, kar je treba obleči obvezno pred vsakim sprehodom, ali preden zapustijo topel ali suh prostor (menjava temperature okolja).

Vodoodporni materiali

Topli, zimski anoraki za pse so izdelani iz vodoodpornih materialov s podlogami ali polnili, ki tudi v hudem mrazu zagotavljajo psom toplo in varno zavetje. Udobno se bodo lahko gibali v snegu, dežju, mrazu in umazaniji, saj so krojeni posebej za neprijetne zimske razmere. Oblačila za pse - topli anoraki so preprosti za vzdrževanje, odporni proti umazaniji, perejo pa se že pri nizkih temperaturah. V prodajalni Onlinezoo boste našli tople anorake za pse s kapuco, ali brez nje, različnih krojev, kot so na primer anoraki na dve tački ali štiri tačke, topli anoraki z odstranljivimi hlačami in kapuco in še mnogo drugih zanimivih modelov.

Anorak za psa je vodoodporno, nepremočljivo oblačilo za psa, ki ščiti psa pred vlago in mrazom v jesensko - zimskem času.

Zimski anoraki za pse iz kolekcije GogiPet, ki vam jih ponujamo v naši spletni prodajalni, so podloženi z mehko kosmateno podlogo in polnjeni z viskoznim polnilom. Oblačila so športno elegantnega videza.

Ko boste peljali svojega psa na sprehod po dežju, naj bo topli zimski anorak obvezni del njegove garderobe, saj lahko tudi vaš pes mimogrede zboli za prehladom. Dolgoročno lahko za psa, ki ni zaščiten v slabih vremenskih razmerah, predstavlja hudo in bolečo zdravstveno težavo.

Pred nakupom oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo.

Topli in podloženi anoraki z zajamčeno njanižjo ceno v Evropi.