Oblačila za mopse, buldoge in druge pse

Modna oblačila za Buldoge, Mopse in ostale pse krepke postave

Kolekcija mode za pse zajema tudi oblačila za pse, kot so mopsi, buldogi in drugi psi krepke postave. Kolekcija klasičnih modnih oblačil je dopolnjena s kolekcijo oblačil, ki so po prsnem obsegu nekoliko večja in tako prilagojena krepkim postavam psov. Kolekcija modnih oblačil za buldoge, mopse in ostale pse krepke postave obsega dežne plaščke, jakne. zimske komplete, plašče , oblačila za prosti čas in druga oblačila, v katerih bo vaš pes modno in udobno oblečen.Nekatera oblačila za pse krepke postave so sešita in krojena tako, da so dodatno ojačana in prenesejo tudi nekoliko bolj divjo igro psov. Kljub zahtevnim krojim so vsa oblačila za mopse, buldoge in pse krepke postave udobna in za psa ne predstavljajo nekaj kar bi ga oviralo pri nošenju, ampak psu nudijo zavetje pred neugodnimi zunanjimi vplivi in grejejo njegovo telo. Materiali iz katerih so oblačila izdelana, so v večini naravni, kot sta bombaž in svila, ali iz zelo kakovostnih sintetičnih vlaken, ki se ne mečkajo. Oblačila so pralna in se z lahkoto vzdržujejo pri nizkih temperaturah. Posebej prilagojena kolekcija oblačil je prilagojena telesnim značilnostim pasem kot so mopsi, buldogi, bostonski terierji, francoski buldogi, bokserji in drugi. Skupina naših oblikovalcev je oblikovala posebne kroje in poskrbela, da zdaj tudi psi krepke postave prav nič ne zaostajajo pred drugimi psi v modnem svetu.

Mopsi in buldogi

Oblačila za mopse, buldoge in druge krepke pse, so izdelana v treh velikostih, in sicer: SM hrbtna dolžina 33-35 cm / prsni obseg 56 - 58 cm, MM hrbtna dolžina 36 -38 cm / prsni obseg 61 - 63 cm in LM hrbtna dolžina 36 -38 cm / prsni obseg 66 - 68 cm.

Pred nakupom oblačila za pse s krepko postavo (mopsi, buldogi idr) poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate. Ponudba velja samo za končne kupce.