Samostoječi sušilniki in sušilniki na stojalih

Samostoječi feni ali sušilniki na stojalih za pse

Samostoječi feni ali sušilniki za pse omogočajo prostoročno sušenje dlake psov. Da bi dobili želeni učinek in uspešno razvozlali sprijeto in zvozlano dlako pri nekaterih pasmah psov, je treba določeno vrsto dlake hkrati sušiti in krtačiti. S klasičnimi sušilniki je to sorazmerno težko, zato v naši ponudbi obstajajo posebej oblikovani feni na stojalih in kolesih, z možnostjo nastavljive višine in nagiba. Večino teh sušilnikov lahko uporabljamo tudi za klasično sušenje s cevjo.

Sušilniki s stojalom

Na tej strani so v naši ponudbi profesionalni kompleti za sušenje dlake s stojalom na kolesih, kar omogoča prosto premikanje. Takšen komplet je na primer Vivog multifunkcijski sušilnik s stojalom za pse - VSC2700 2000 Watt z redukcijskim nastavkom in cevjo. Sušilnik je primeren za profesionalno nego v salonih za striženje psov, pa tudi za vzreditelje ali razstavljavce psov, saj je nepogrešljiv del opreme pri sušenju dlake, kadar mora negovalec dlako sušiti in krtačiti istočasno.

Lastnosti omenjenega sušilnika Vivog 2000 Watt so:

  • menljiv zračni filter
  • stojalo na kolesih
  • mehka cev z nastavkom za sušenje
  • komplet s stojalom za fen VSC052
  • komplet s cevjo za sušenje VSC064
  • motor 220/240  Volt, 50 Hertz
  • izpih zraka od 25-75 l/sek

V ponudbi pa so tudi stenski sušilniki za pse primerni za profesionalne negovalce psov v salonih za striženje in nego. Eden takšnih sušilnikov je Vivog Multifunkcijski sušilnik za pse s stenskim držalom. Sušilnik ima mehko gibljivo cev z nastavki in fiksno, kompaktno cev VSC064 za sušenje. Filter je pralen. Tudi ta sušilnik je priljubljen pri negovalcih predvsem dolgodlakih psov, kadar je treba dlako psov ali mačk krtačiti in sušiti istočasno. 

V podjetju Onlinezoo nudimo z zakonom predpisano garancijo. Samo v spletni prodajalni Onlinezoo so profesionalni sušilniki za dlako psov na voljo po trajno nizki ceni ter brez stroškov dostave in pakiranja za končne kupce.

Onlinezoo zajamčeno najnižja cena!