Ecodor nevtralizatorji neprijetnih telesnih vonjav

Nevtralizator neprijetnih telesnih vonjav

Ecoclinic in Ecofeet sta izdelka, ki sta namenjena osebni higieni posameznika. To sta ecodor izdelka za ljudi, ki sta namenjena odstranjevanju neprijetnih telesnih vonjav. V tej kategoriji boste našli izdelke vsi tisti, ki imate težave s potenjem in se spopadate z neprijetnimi vonjavami v garderobnih omarah in prostorih ali omarah za čevlje.

EcoClinic nevtralizator neprijetnih telesnih

Ecodor izdelki za osebno higieno ne prikrivajo smradu in neprijetnih vonjav, pač pa jih odstranijo. So nestrupeni, biološko razgradljivi, ne vsebujejo bakterij in nobenih dražečih snovi.
EcoClinic je naravni nevtralizator in odstranjevalec neprijetnih telesnih vonjav za telo, posteljnino in oblačila. Z naravnimi izvlečki in encimi smrad in neprijetne vonjave razgradi odstrani in jih ne prekrije z dišavami kot običajna podobna sredstva. Izdelek priporočamo vsem, ki so občutljivi na vonjave ali imajo težave z dihali. Ecodor - EcoClinic je primeren za osebno uporabo. Priljubljen je v domovih za starejše in bolnicah ali domovih, kjer redno ali začasno biva večje število ljudi. Ecodor EcoClinic uporabljajo tudi številni profesionalni vozniki, ki se jim zgodi, da kdaj na terenu nimajo možnosti redne osebne higiene.

Preberite več...

EcoFeet nevtralizator neprijetnih vonjav nog in obutve

Uspešno nevtralizira smrad in neprijetne vonjave na nogah in obutvi, ki ni pralna.

Ecodor - EcoFeet  je naravni biološki izdelek v razpršilu, ki odstranjuje neprijetne telesne vonjave. Vonja ne prekrije, temveč ga razgradi. Je biološko razgradljiv, hipoalergen in ne vsebuje dražečih snovi. Je brez dodanih dišav in ga lahko nanašate neposredno na stopala. Lahko ga nanašate na oblačila, saj ne pušča sledi. Odlično deluje tudi, kadar želimo odpraviti neprijeten vonj iz oblačil. Priporočamo ga kot razpršilo za čevlje ali copate in kot razpršilo za odpravljanje smradu v garderobnih omarah. Za odpravljanje neprijetnih vonjav v garderobah telovadnic, priporočamo kombinacijo Ecodor izdelkov za osebno higieno in Ecodor izdelkov za dom, kot so na primer Ecodor EcoHome in drugi.

Preberite več...