Mašnice, kape, klobuki in perilo za pse

Mašnice, kape, klobuki, perilo in drugi modni dodatki za pse

Kolekcija modnih dodatkov za pse zajema mašnice, sponke, kape, klobuke in zaščitno perilo za pasje dame v težkih trenutkih ovulacije in pasje gospodiče, ki radi označujejo prostor na neprimernih mestih.

Mašnice, sponke, kape, klobuki in drugi dodatki za pse so namenjeni za samostojno nošenje, še posebej pa bodo prišli do izraza v kombinaciji z oblačili za pse. Kolekcija modnih dodatkov je oblikovana tako, da zagotavlja udobno in varno nošenje. Izdelana so iz materialov, ki so obstojni in trpežni, vsi kovinski deli so brez ostrih robov.

Zaščitno perilo za pasje dame

Zaščitno perilo za pasje dame in gospode je izdelano iz bombažnih materialov, ki so pralni in udobni za nošenje. Perilo za pse prepreči raznos madežev, krvi in urina v okolico v času ovulacije psičk in neželenega označevanje psov po prostoru. Naši modni kreatorji so oblikovali zanimivo spodnje perilo za pse, ki se lahko nosi kot samostojno oblačilo v času, ko je to potrebno, ali kot oblačilo pod hlače, krilo, plašč, ali drugi kos garderobe. Zaščitno spodnje perilo za pse se oblači preprosto in hitro in za psa ne predstavlja nekaj kar bi ga oviralo pri gibanju. Zdaj boste svojega štirinožnega prijatelja brez skrbi lahko vzeli s sabo na sprehod v trgovski center, kino ali restavracijo, tudi ob "nepravem" času. V naši spletni prodajalni Onlinezoo, boste tako našli higienske hlačke za psičke, ki so zanimivih barv in vzorcev, z možnostjo zapenjanja z gumbi, trakovi, ježki ali neti, dpa tudi antimarkirne spodnje hlače za samčke.

Pred nakupom oblačila, kot je zaščitno spodnje perilo za pse, poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

GogiPet modni dodatki za pse - zaščitno perilo, kape, mašnice in sponke za pse