Trenirke za pse

Športna oblačila za pse

Kolekcija modnih oblačil za pse zajema široko paleto trendovskih in modno oblikovanih oblačil, med drugim so to tudi trenirke za pse vseh velikosti, ki vam jih ponujamo na tej strani. Trenirke za pse so izdelane iz naravnega bombaža, ki mu je lahko dodan majhen procent elastana ali iz zelo kakovostnh sintetičnih tkanin kot je termovelr, ki je zelo prijeten na dotik, mehek in topel. V naši spletni prodajalni Onlinezoo, lahko izbirate merd kroji na dve ali štiri tačke, v različlnih barvah, z zanimivimi potiski, s kapuco ali brez, vseh velikosti, tako za majhne in kot tudi za nekoliko večje pse. 

Trenirke za pse

Trenirke - športna oblačila za pse so primerna za vsakodnevno nošenje v notranjih prostorih in športne dejavnosti, kot so razni treningi psov na prostemn. Trenirke za pse so primerne predvsem za suhe dni. Nekatere pasme psov, so nekoliko bolj občutljive na mraz in potrebujejo posebno nego in pozornost tudi v notranjih prostorih. Kratkodlaki psi, nekoliko bolj puščajo dlako kot drugi, zato so lahko trenirke za pse tudi odlična vsakodnevna rešitev, ki poleg tega, da ščiti in greje pasje telo pred mrazom, prihrani veliko dela in časa pri čiščenju. Oblačilo namreč zadrži odpadanje in raznašanje dlake po stanovanju. Poleg vsega naštetega, so imeli modni oblikovalci oblačil kot so trenitrke za pse v mislih tudi zadnji trend mode, tako da bo vaš pes, ki bo oblečen v takšno oblačilo, oblečen stilsko in v skladu z vsemi smernicami, ki jih narekuje modni svet. Vsa športna oblačila za pse - trenirke so pralne in lahke za vzdrževanje, ob pravilnem vzdrževanju pa likanje ni potrebno. Trenirke iz kolekcije modnih oblačil za pse, so obvezen sestavni del garderobe urbanih psov, saj so udobne za nošenje in za psa ne predstavljajo nekaj kar bi ga oviralo ali motilo pri gibanju.

Pred nakupom trenirke za psa poiščite ustrezno velikost v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Wellnes oblačila GogiPet - trenirke ali športna oblačila za pse.