Blinx Pets ročno izdelane rože za spenjanje dlake

Blinx Pets rože© za spenjanje dlake psov in oblikovanje frizur psov

Blinx Pets rože iz tekstilnega materiala za oblikovanje pasjih frizur in spenjanje dlake psov so primerne za oblikovanje atraktivnih, predvsem pomladanskih ali poletnih pasjih frizur.

Blinx Pets izdelki se preprosto nanašajo na dlako in ne poškodujejo dlake in kože. Enostavno nanašanje omogoča hitro oblikovanje zanimivih frizur psov.

Za vse, ki želite nekoliko več, vam v spletni trgovini ponujamo GogiPet® kolekcijo nakita in modnih dodatkov za pse in mačke. V široki paleti izdelkov boste na teh straneh našli znimiv izdelek, kot so  Blinx Pets ročno izdelane rože za dlako, s katerimi bo vaš pes ali mačka res nekaj posebnega ne le ob svečanih priložnostih, temveč tudi na običajnem, vsakdanjem sprehodu. Blinx Pets ročno izdelane rože za dlako so nov modni izdelek za pse in priljubljen izdelek za vse ljubitelje mode psov, ki si drznejo stopiti korak dlje. Blinx Pets ročno izdelane rože za dlako omogočajo varno, preprosto in hitro oblikovanje atraktivne frizure, brez nevarnega barvanja in nepotrebnega un ičevanja dlake in kože hišnih ljubljenčkov.

Blinx Pets ročnbo izdelane rože ni potrebno lepiti ali agresivno pripenjati na dlako psov. Vsi izdelki so pritrjeni na gumijasto podlago skozi katero s pomočjo priložene igle potegnete pramen dlake in izdelek fiksirate na željeno mesto. Ko želite, modni dodatek odstraniti, Blinx Pets ročno izdelano rožo odstranite s preprostim potegom. Gumijasta podlaga za nanašanje modnega dodatka prepreči poškodbe kože, ki jih mnogokrat povzročijo kovinske sponke.

Blinx Pets izdelki s Swarovski kristali, med katerimi so tudi Blinx Pets ročno izdelane rože, so priljubljeni v znanih pasjih salonih v Italiji, Avstriji in Nemčiji. Njihovo uporabnost so preverili tudi naši pasji frizerji pri oblikovanju extravagantnih in elegantnih prinčesk psov.

Blinx Pets ročno izdelane rože za dlako so nov modni izdelek za pse in priljubljen izdelek za vse ljubitelje mode psov, ki si drznejo stopiti korak dlje. Blinx Pets ročno izdelane rože za dlako omogočajo varno, preprosto in hitro oblikovanje atraktivne frizure, brez nevarnega barvanja in nepotrebnega un ičevanja dlake in kože hišnih ljubljenčkov.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje