Ecodor EcoShield za odpadke

OdorShield Ecodor

Ecodor Odor Shield emulzija, ki prepreči širjenje neprijetnih vonjav v okolico

Viskozna emulzija, ki prepreči širjenje neprijetnih vonjav in smradu iz košev za smeti, posod za odpadke in zabojnikov.

EcodorOdorShield je viskozna emulzija, ki nevtralizira smrad. Ecodor Odor Shield je naraven, nestrupen in biološki izdelek - tekočina, ki naredi takoj po nanosu čez odpadke nevidni viskozni ščit in tako prepreči širjenje smradu v okolico. Izdelek je primeren za posode z odpadki v hotelih in drugih gostinskih lokalih, bolnicah, domovih za ostarele, salonih za nego in striženje psov, hotelih za pse, veterinarskih ambulantah in drugje.

Revolucionarna posebnost ecodor izdelkov

Vsak se srečuje z neprijenimi vonjavami in smradom iz košev za smeti, še posebej iz posod z biološkimi odpadki. Ecodor OdorShield je prava rešitev za to. Primeren je za domačo uporabo, za majhne ali velike kuhinje, kjer nastajajo odpadki. Zelo ga priporočamo ustanovam, kot so bolnišnice, domovi za starejše, in povsod tam, kjer se pri negi upurabljajo plenice in povsod tam, kjer nastaja vonj, ki se širi po prostoru. Ecodor OdorShield zadrži vonj v posodi za odpadke ali košu. Ecodor EcoShiled je, kakor vsi Ecodor - jevi izdelki, narejen na popolnoma naraven način, zato je nestrupen, je brez vonja, zato je primersen za vse, ki imajo težave z dihali ali so kakorkoli občutljivi na vonjave. Ker se v podjetju Olinezoo pri negi in strižernju psov in mačk vsakodnevno srečujemo z neprijetnimi vonjavami, vam zagotavoljamo, da je Ecodor Odorshield prava odločitev, kadar se želite zavarovati pred neprijetrnimi vonjavami.

Biološki izdelki

Ecodor izdelki so izdelani na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. To so Biološka čistila in razpršilci, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a so kljub temu zmagovalci v spopadu z umazanijo in neprijetnim vonjem. Priporočamo jih za uporabo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj in povsod tam, kjer so prisotne živali.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje