Škarje za oblikovanje tačk

Škarje za oblikovanje dlake na tačkah in med očmi

Škarje za oblikovanje dlake na tačkah in dlake med očmi so lahko ravne, ukrivljene ali efilirke. Nekatere med njimi imajo zaokrožene konice, kar omogoči bolj varno delo na občutljivih predelih med blazinicami in med očmi, obenem pa preprečijo nezaželene ureze. Tudi te škarje so izdelane iz različnih materialov. Priporočamo uporabo škarij iz Japonskega jekla, ki jih najdete v kolekciji GogiPet. Večina priznanih negovalcev psov in pasjih frizerjev prisega na omenjeno kolekcijo in si dela brez škarij za oblikovanje tačk in občutljivih predelov sploh ne predstavlja več. Škarje za oblikovanje tačk in občutljivih predelov iz japonskega jekla so lahke  in imajo, daljšo življenjsko dobo od običajnih škarij. Tradicionalno japonsko jeklo proizvajajo samo v zahodnem delu Japonske, predvsem za potrebe Japonskih proizvajalcev nožev, saj omogoča in ohranja neverjetno ostrino. omogoča in ohranja neverjetno ostrino. Japonsko jeklo odlikuje visok odstotek ogljika. Nastaja po starodavnem procesu iz železovega prahu in ogljika.

Ukrivljene in ravne škarje

Profesionalne ukrivljene ali ravne škarje za oblikovanje tačk iz kolekcije GogiPet so izdelane iz odpornega Japonskeha materiala C440, ki je dodatno termično obdelat ali prevlečen s titanovo prevleko, tako da imajo škarje še dodatno podaljšano življenjsko dobo. Škarje za oblikovanje tačk so odporne proti rjavenju in jih je moč večkrat brusiti. V ponudbi boste našli majhne škarje, dolžine od 10,5 do 14 cm, primerne za oblikovanje tačk, odstranjevanje dlake med blazinicami in striženje dlake med očmi. Serija profesionalnih škarij iz kolekcije GogiPet je ergonomsko oblikovana in namenjena tako profesionalnim negovalcem in frizerjem psov in mačk kot ljubiteljskim frizerjem in skrbnikom psov za domačo uporabo. Škarje za oblikovanje tačk so lahke, pakirane v lični embalaži za transport in shranjevanje. Škarje za oblikovanje tačk omogočajo raven in gladek rez ter lahkotnost pri striženju.

Čiščenje in mazanje škarij

Da bi ohranili dolgo življenjsko dobo in gladek rez škarij, priporočamo, da škarje redno čistite, jih podmažete z oljem in hranite v etuiju za škarje. Take škarje bodo delovale tiho in brezhibno.

>>>Kako skrbeti za škarje za pse<<<