Profesionalne mize za nego in striženje psov

Profesionalne mize za nego in striženje psov

Mize za nego psov so namenjene ljubiteljski in profesionalni negi psov in mačk. Vse mize za nego psov, ki so v prodaji v naši spletni prodajalni, so preizkusili naši frizerji in negovalci psov ter pozitivno ocenili njihovo uporabnost, kakovost in ceno.

Mize za nego psov morajo biti stabilne, varne za delo in izdelane iz materialov, ki omogočajo preprosto čiščenje in vzdrževanje.
Obstajajo različne dimenzije in oblike miz. Katero mizo boste izbrali, je odvisno od velikosti in teže psa ter telesnih lastnosti negovalca. Pri negi velikih psov je smiselno uporabljati nižjo, večjo in stabilnejšo mizo, pri negi manjših psov pa višjo in manjšo miza. Profesionalni negovalci se odločajo za nakup in uporabo dvižnih miz z električnim motorjem. Osnovne lastnosti teh miz so: Visoka stabilnost, nastavljiva višina, dolga življenjska doba, preprosto čiščenje ... Mize so izdelane iz kakovostnih materialov.

Vrste miz za striženje psov

V naši spletni trgovini lahko izbirate med različnimi tipi miz za nego psov. Tako boste v ponudbi Onlinezoo našli različne GogiPet zložljive mobilne mize, ki jih odlikuje  stabilnost, trpežna gumijasta podloga, nerjaveče kovinsko ogrodje in možnost hitrega in enostavnega premikanja. GogiPet zložljive mobilne mize so zelo priljubljene med mobilnimi pasjimi frizerji. Našli boste tudi različne, do popolnosti izdelane profesionalne električne mize, ki so še posebej primerne za pasje salone in veterinarske ambulante.

Če se odpravljate na samostojno pot pasjega frizerja, vam bo zagotovo v pomoč prva slovenska knjiga o negi in striženju psov Gogis Groomingbook, ki ponuja vpogled v delo uspešnega negovalca psov in pasjega frizerja, ki je svoje delo po uspešno vpeljanem salonu v Ljubljani nadaljeval kot mentor mladim pasjim frizerjem na Dunaju. Knjiga opisuje nego, striženje, trimanje in oblikovanje več kot 40 pasem psov po pasemskih standardih in alternativna oblikovanja dlake psov po željah strank. V naši spletni prodajalni boste našli tudi zapiske iz njegove knjige v obliki manjših knjižic, ki so namenjene lastnikom psov, ki želijo svoje pse negovati sami. Knjižice opisujejo postopke striženja, trimanje in drugo

Dostava električnih miz ni vključena v ceno. Za podrobnejše informacije in možnost dostave nas kontaktirajte preko elektronskega naslova.

Zajamčeno najnižje cene miz za nego in striženje psov samo v spletni trgovini Onlinezoo.