Dodatki za konje

Oprema in modni dodatki za konje

Negovalno kozmetiko za nego psov,  ki je izdelana na naravni bazi, priporočamo tudi za nego in kopanje konjev. V tem sklopu boste našli tudi drugo opremo za nego dlake, kot so strgala, kamni in krtače za konje. Ponujamo vam izdelke, kot so zelo kakovostni, odporni in robustni strojčki za striženje konjev. Strojčki so v popolnosti izdelani v Nemčiji. Proizvajalec Aesculap zagotavlja izjemno kakovost tako strojčka kot nastavkov, servis in rezervne dele. Najbolj priljubljen strojček iz kolekcije Aesculap Slovenija je zagotovo Favorita II iz katerega so kasneje razvili tudi baterijski strojček Aesculap Favorita CL in Favorita CLi. Navedeni strojčki za striženje živali so združljivi z evropskim Slide On sistemom nastavkov. Ti omogočajo optimalno striženje živali ne glede na gostoto, dolžino in strukturo dlake.

Tudi izdelki, kot so modni dodatki so na naših policah. Kristalni izdelki za dekoracijo usnjenih pasov za konje in ponije, so zelo priljubljen izdelek pri lastnikih konj. Izdelki iz kristalov so neškodljivi, kakovostni in preprosto lepi. V paleti naših izdelkov najdete črke, številke in znake (tačka, krona, lobanja, križ...) s katerimi lahko sestavite imena, šifre, kode in različne druge napise na usnjenih trakovih, ovratnicah, oprsnicah in povodcih. Poleg izdelkov s kristali in bleščicami vam nudimo modne ovratnice, oprsnice, povodce, pasove, zapestnice, ogrlice in še mnogo drugih dekorativnih izdelkov, katere lahko po svoji želji in okusu okrasite s ponujenimi kristali. 

  • Usnjeni načelki (36, 38, 40, 42, 44, 46 cm) imajo prostora za 9 ali 13 ali 15 kristalnih črk ali drugih motivov.
    * Začetek in konec traku na katerega s prepletanjem nanesete motive izdelane iz kristalov bo pritejen s Chicago-Schraube vijakom.

Funny Haar Extension podaljški in pramena za dlako konjev kot modni dodatki, ki služijo za zgostitev dlake ali oblikovanje atraktivnih frizur. Pramena in podaljški za dlako so oblikovani tako, da omogočajo večkratno uporabo in nameščanje. Izdelki so brez ostrih robov in varni za uporabo.

Na tej strani najdete tudi podaljške dlake, kombinirane z mašnicami in trakovi. Tudi ti izdelki so izdelane iz kompaktnih materialov, obstojnih barv, različno in zanimivo oblikovani. Večina mašnic in sponk je dodatno okrašenih s kristali ali drugimi aplikacijami.