Dežni plaščki za pse - model na 2 tački

Dežni plašči za pse – model na 2 tački

Naj bo sprehod prijeten tudi, kadar dežuje. V prodajalni onlinezoo smo pripravili kolekcijo dežnih plaščev za pse in upoštevali posebnosti ter različne dejavnike mokrega vremena.

Tako kot pri nekaterih ljudeh, tudi pri nekaterih psih velja, da ne marajo preveč oblačil. V deževnem vremenu je kljub temu priporočljivo, da svojega psa zaščitite!

Preprosti modeli

Oblikovalci kolekcije  GogiPet ® so ustvarili kolekcijo - Nepremočljivi dežni plaščki za pse - model na dve tački, ozirajoč se ravno na to dejstvo. Tako so nastali preprosti in lahki dežni plaščki, ki se preprosto oblačijo in psa hitro navadite na oblačilo. Izbira materialov in izdelava takšnih oblačil je načrtna in dobro premišljena. Dežni plaščki za pse - model na dve tački, v prvi vrsti ohranjajo svojo funkcijo namena, izpolnjujejo vse pogoje za zaščito vašega psa pred dežjem in umazanijo, pri tem pa so naši modni kreatorji upoštevali tudi vse modne smernice.

Dežni plaščki na 2 tački so posebej oblikovani za pse, ki niso navdušeni nad nošenjem kompleksnih oblačil, ampak se bolje počutijo v preprostih in praktična oblačilih. Nepremočljivi dežni plaščki so izdelani iz poliestra, ki je dodatno impregniran. Materiali so preprosti za čiščenje in odporni proti umazaniji. 

Dežni plaščki za pse uspešno varujejo kožo in dlako psov pred zunanjimi vplivi, predvsem pred dežjem, vlago in umazanijo. Nepremočljiva oblačila za pse - dežni plaščki  na 2 tački so izdelani tako, da lahko pod njimi v zimskem času psi nosijo pletene puloverje in druge puloverje.

Nepremočljivi dežni plaščki za pse vam bodo poleg vsega naštetega s svojimi vzorci in pisanimi barvami zagotovo polepšati turobne deževne dneve.

Pred nakupom oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Modna oblačila za mokre dni - dežni plaščki za pse.