Ecodor EcoFloor čistilo za tla

Ecodor EcoFloor čistilo za tla

Ecodor EcoFloor čistilo za tla

EcoFloor je naravno čistilo, ki s pomočjo rastlinskih izvlečkov uspešno odstrani in topi umazanijo. Čistilo ne vsebuje dišav in je popolnoma naravno. Čistilo Ecodor EcoFloor priporočamo vsem, ki so občutljivi na vonjave. EcoFloor s svojo sestavo uspešno odpravlja neprijetne vonjave in jih ne prekriva kot podobna sredstva, zato je njegova uporaba še posebej primerna pri čiščenju salonov za nego in striženje psov, veterinarskih ambulant, hotelov in penzionov za pse. Čistilo Ecodor EcoFloor je zelo priljubljeno tudi v gostinskih lokalih in kuhinjah, saj uspešno odstranjuje smrad po maščobi in hrani. Tla so po čiščenju z Ecodor EcoFloor - om, čista in sijoča. 

Živalim prijazno čistilo

Redno čiščenje prostorov zagotavlja varno in prijetno sožitje živali in ljudi. Klasična čistila, ki prekrivajo vonjave in smrad, večinoma slabo vplivajo na počutje živali. Zato vam v naši ponudbi ponujamo čistilo in nevtralizator smradu Ecodor EcoFloor, čistilo za tla, brez agresivnih parfumov, ki s svojo sestavo, tla sijoče očisti, smrad pa popolnoma odpravi. Ecodor EcFloor je čistilo za tla in nevtralizator smradu v enem. Smrad torej nevtralizira in ne prekrije s parfumi. Čistilo je primerno za salone, hotele in ambulante za živali. Večina čistil in odstranjevalcev neprijetnih vonjav, ki jih najdemo danes na tržišču, so močno parfumirani smrad in neprijetne vonjave pa ne nevtralizirajo, ampak prekrivajo. Naša čistila in odstranjevalci vonjav so ekološki in prijazni do narave. So brez agresivnih vonjav, ki bi smrad, madeže in umazanijo prekrivale, ampak jih zaradi svoje sestave očistijo in razgradijo. Ker čistilo za tla Ecodor EcoFloor ni agresivno in je izdelan za uporabo na predmetih, ki se uporabljajo v stikih človek - žival, so priljubljena tako za domačo uporabo kot za uporabo v hotelih za pse, veterinarskih ambulantah, salonih za nego in striženje psov in pri vzrediteljih živali. 

Biološko čistilo za tla

Ecodor EcoFloor čistilo za tla je izdelan na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. To je biološko čistilo, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a je kljub temu zmagovalec v spopadu z umazanijo in neprijetnim vonjem. Ecodor čistilo za tla priporočamo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj in povsod tam, kjer so prisotne živali. 

EcoFloor je v kombinaciji z Ecodor UF2000 posebej priljubljeno čistilo za odstranjevanje madežev in smradu po urinu. Mesto, kjer je urin, najprej poškropite z UF2000, pustite delovati in nato očistite z EcoFloor čistilom. Kombinacija obeh uspešno odstrani tudi star zasušen urin, ki je v fugah med ploščicami in ga je z drugimi čistili skoraj nemogoče odstraniti. 
Ecodor UF 2000 nevtralizator neprijetnih vonjav, ki uspešno odpravlja smrad po urinu.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje