Unfelting, shine and paws

Negovalni izdelki za razvozlavanje sprijete dlake, večji sijaj dlake, nego blazinic in smrčkov in čevlji

GogiPet kolekcija negovalnih izdelkov za pse zajema tudi kompleten nabor izdelkov za razvozlavanje sprijete in zvozlane dlake, emulzije ter olja za nego in večji sijaj dlake, kreme za nego blazinic, tačk in smrčkov, zaščitne čevlje, nogavice in gamaše. 

Skrbniki dolgodlakih psov se pogosto srečujemo s težavo, kot je sprijeta in zvozlana dlaka, ki se mnogokrat pojavi tudi ob rednem česanju in kopanju psov. V ta namen priporočamo uporabo opreme in negovalne kozmetike, ki vam jo ponujamo v nadaljevanju. Omenjeni izdelki bodo poleg negovalnega in zaščitnega učinka dlako tudi nahranili od korena do konic in jo naredili bolj prožno. Uporaba negovalnih izdelkov iz kolekcije GogiPet preprečuje ponovno vozlanje in sprijemanje dlake. Med izdelki za razvozlavanje sprijete, zavozlane dlake in vozlov najdete balzame ter razpršila, ki dlako naredijo voljno za razvozlavanje, preprečijo pa tudi lomljenje dlake. Poleg pripomočkov za razvozlavanje dlake boste na tem mestu našli šampone, balzame in razpršila za večji sijaj dlake, ki dlako naredijo sijočo, prožno in ji podarijo svež in zdrav videz.

Nega dlake in kože psov

Kemični posip pozimi, ali vroči asfalt poleti, lahko resno poškoduje tačke in blazinice vašega psa. Zaščitna krema za nego pasjih blazinic in smrčkov spada med osnovno opremo za nego psa v vseh letnih časih in je zelo priljubljena med zavestnimi skrbniki psov, ki nudijo svojemu štirinožnemu prijatelju le najboljše. Krema za nego tačk in smrčkov vrača koži naravno vlažnost in prepreči izsušitev ter poškodbo kože. Uspešno varuje pred soljo, zmrzaljo in poškodbami na vročem asfaltu. V kolekciji GogiPet izdelkov je na voljo popolnoma naravna, zaščitna in vlažilna krema, ki je sestavni del osnovne opreme za pse in obvezna tudi v salonih in veterinarskih ambulantah.

Tudi s čevlji za pse se lahko izognete poškodbam pasjih šapic. Imajo pa čevlji še druge dobre lastnosti, zaradi katerih je vredno razmisliti o nakupu kompletov, ki bodo več kot dobrodošli v vsakem domu, kjer so doma tudi psi. Čevlji, nogavice in gamaše preprečijo poškodbe tačk in blazinic, ščitijo pred zdrsi. Primerne so tudi za zaščito ran. Ne gre pa spregledati, da čevlji za pse ščitijo tudi pred umazanijo. Veliko lažje je psa po sprehodu preprosto sezuti, kot pa čistiti blatne tačke in umazana tla. Čevlji ali nogavice za pse pa bodo zaščitile tudi vaša tla pred praskami, ki bi jih lahko povzročili pasji krempeljčki.

GogiPet izdelki za razvozlavanje sprijete dlake, večji sijaj dlake in nego in zaščito tačk.