Sredstva za uničevanje mačjega urina in pršila za odganjanje

Nevtralizatorji in odstranjevalci urina mačk

Lahko se zgodi, da bo mačka kljub mačjemu stranišču urinirala na zofi, postelji in drugim mestih v stanovanju. Da bi mačko odvadili nečediti kjer ne sme in jo navadili na higieno, je potrebno mesto dobro očistiti, tako, da urin ne bo več zaznaven. Samo tako lahko preprečimo ponovno uriniranje na napačnem, nezaželenem mestu. Da bi odstranili in očistili mačji urin ali madeže, ki jih je naredila vaša mačka, vam na tej strani v prvi vrsti priporočamo uporabo Ecodor UF2000, za nadaljno preprečevanje neželenega dogajanja pa različna razpršila in izdelke, ki jih najete v naši spletni prodajalni.

Naravni izdelki za mačke

Bubbles & Nature pršila za privabljanje in odganjanje mačk so uspešni pripomoček za navajanje živali na higieno. Z razpršilom za odganjanje (Fernhalte spray) posredujemo živali sporočilo, da je uriniranje na tem mestu prepovedano, z razpršilom za privabljanje (Atraktivitet spray) pa nakažemo, kje se nahaja pravo mesto za uriniranje. Preprost, a zelo učinkovit sistem za navajanje psov in mačk na higieno v notranjih prostorih je preverjen in ob pravilni uporabi uspešno deluje tudi pri odraslih živalih.

Mačji urin in nevtralizatorji

Kako odstraniti smrad mačjega urina?

Preprosto z uporabo Ecodor UF2000 ECODOR UF2000, nevtralizira vonj urina. Je kakovostno biološko sredstvo, ki vonja ne prekrije, ampak ga s pomočjo bioloških encimov razgradi. Na vodo in sol uspešno razgradi tudi star, zasušen urin, ter tako uniči njegov smrad. Uporaba biološkega izdelka Ecodor UF2000 je popolnoma varna in neškodljiva za zdravje. UF2000 je primeren za uporabo na tekstilu, lesu, plastičnih masah, kamnu ... Mesto, kjer je urin, preprosto poškropimo s sredstvom in pustimo, da se posuši. Biološki encimi bodo urin razgradili in neprijeten vonj in urinski madež bosta preprosto izginila. Ecodor izdelki so izdelani na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. To so biološka čistila in razpršilci, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a so kljub temu zmagovalci v spopadu z umazanijo in neprijetnim vonjem. Priporočamo jih za uporabo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj in povsod tam, kjer so prisotne živali. 

V tej kategoriji boste našli tudi detektor urina - svetilko, s katero lahko odkrijemo skrito in zasuženo lužico urina ali drugih izločkov, ki bi jih naredila vaša mačka.

Več informacij...