Škarje za striženje psov iz titana

Škarje za striženje psov iz Titana

Titan je lahka kovina, ki je odporna proti koroziji. Je močan kot jeklo, a je za skoraj polovico lažji. To je draga in trpežna kovina, ki se zaradi svojih dobrih lastnosti uporablja v medicini in zobozdravstvi, letalstvu, vesoljski industriji, gradbeništvu ter drugje. Ima odlično odpornost na temperaturo in morsko vodo. Titan je dvakrat močnejši kot Aluminij. Titanove prevleke se uporabljajo za izboljšanje lastnosti površin jekla in drugih zlitin. Gre za relativno nove prevleke na trgu.

Škarje iz Titana so posebej trpežne in odporne, zato imajo dolgo življenjsko dobo. Omogočajo lep, gladek in kakovosten rez. Primerne so tako za skrbnike in ljubitelje striženja kot profesionalne za pasje frizerje.Škarje iz titana za striženje psov in mačk imajo visok sijaj, omogočajo pa izredno lep, gladek in kakovosten rez. 

Lahke škarje za striženje psov

V naši kolekciji škarij so na voljo tudi posebej termično obdelane extra lahke škarje izdelane iz japonskega jekla, ki so prevlečene s titanovo prevleko, kar daje škarjam dodatno kakovost in moč. Škarje so extra lahke, kar omogočajo posebej oblikovane luknje na površini škarij. Ponujene škarje imajo nekajkrat daljšo življenjsko dobo, večjo ostrino in še lepši, gladek ter natančen rez. Škarje so namenjene predvsem salonom za nego psov in mačk ter mobilnim pasjim frizerjem, ki s škarjami strižejo več ur dnevno. Škarje za striženje iz titana so različnih dolžin, možno jih je brusiti. Izbirate lahko med ukrivljenimi in ravnimi škarjami, našli boste efilirke ali škarje iz japonskega jekla, prevlečene s titanovo prevleko za redčenje in krajšanje dlake, škarje različnih dolžin in teže. pa tudi škarje iz titana za levičarje. Škarje so pakirane v kompletu, v ličnem etuiju iz umetnega usnja, priložena pa je tudi je steklenička olja in krpica za čiščenje.

Vzdrževanje in čiščenje škarij

Da bi ohranili dolgo življenjsko dobo in gladek rez škarij, priporočamo da škarje redno čistite s priloženo krpico, jih podmažete z oljem in hranite v priloženem etuiju. Take škarje bodo delovale tiho in brezhibno.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje