Hlače in krila za pse

Krila in hlače za pse

Krila in hlače za pse so izdelana iz zelo kakovostnega Denim Jeansa ali bombažnih tkanin, ki so pralne, trpežne in uspešno prenesejo tudi divje igre psov, poskrbijo pa tudi za zanimiv videz vsakega štirinožnega ljubljenčka. V kolekciji modnih oblačil najdete tudi krila in hlače z naramnicami, ki se lepo ujemajo z majicami in srajcami, zimskimi jaknami in dežnimi plaščki. Hlače in krila so primerni tudi za samostojno nošenje.

Oblačila za pse s stilom

V prodajalni Onlinezoo boste našli elegantne in stilske hlače za pse, kavbojke in kavbojska krila temnih in svetlih odtenkov, ki jih boste z lahkoto kombinirali z ostalimi oblačili za pse, kot so majice ali srajce, pa tudi z bundami, jaknami, anoraki in čevlji. Hlače in krila za pse so krojeni in sešiti tako, da kljub modnemu trendu ohranjajo  funkcionalnost, pes pa se v oblačilih lahko neomejeno giblje in mu ne predstavlja nečesa, kar bi ga motilo ali oviralo. Modno oblikovana oblačila za pse, ki vam jih ponujamo, zagotavljajo zanimiv in moderen videz psa, izbirate pa lahko med številnimi kroji v različnih barvah in vzorcih, ki so jih naši modni oblikovalci skrbno načrtovali in oblikovali v končni izdelek, ki je tako postal zadnji modni hit. Tudi materiali niso izbrani naključno, kot bi se zdelo prvi hip. Kot smo že omenili, so oblačila izdelana iz zelo kakovostnih materialov, ki prenesejo tudi divjo igro psov, so pralni in se lahko vzdržujejo že pri nizkih temperaturah, likanje pa običajno ni potrebno. Hlače ali krilo za psa je kos oblačila, ki preprosto ne more manjkati v pasji garderobi, saj bo vaš pes v takšnih oblačilih nekaj posebnega, zagotovo opažen in deležen pohval ter komplimentov.

Pred nakupom oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Kolekcija modnih oblačil GogiPet - krila in hlače za pse.