Psi na potovanju

Oprema za pse v avtu

Izdelki in oprema za varen prevoz psa v avtu predstavlja osnovni del opreme za pse na potovanju. Tako odeje kot varnostni pasovi bodo zagotovili prijetno vožnjo in počutje psa in skrbnika. Varnostni pas je nepogrešljiv del opreme vsakega odgovornega lastnika psa, ki vozi svojega štirinožnega prijatelja v avtu. Varnostni pasovi so izdelani iz najlona in primerni za namestitev na ovratnico ali oprsnico. Sestavljeni so iz kovinske zaponke, ki se namesti na ovratnico ali oprsnico, in kovinskega zatiča za pritrditev v varnostni pas avta. Vsi kovinski deli so brez ostrih robov. V tej ponudbi boste našli varnostne pasove, bokse, torbe, vozičke za pse in druge hišne ljubljenčke, pa tudi odeje in pokrivala za sedeže avtomobila.

Izdelki in oprema za varen prevoz psa v avtu predstavlja osnovni del opreme za pse na potovanju. Varnostni pasovi bodo zagotovili prijetno vožnjo in počutje psa in skrbnika. Uporaba varnostnega pasu v avtu je preprosta in varna. Kovinsko zaponko preprosto namestite na ovratnico, drugi del pa v zaponko za varnostni pas. Varnostni pas omogoča varno vožnjo psa in voznika, hitro namestitev in uporabo z ovratnico ali oprsnico. Varnostni pas je primeren za vse modele avtomobilov.

Pokrivala za sedeže lahko služijo tudi kot odeje. Izdelane so iz bombažne tkanine, ki je pralna in preprosta za čiščenje. Pokrivalo uspešno ščiti sedeže pred umazanijo in dlako. Po uporabi umazanijo preprosto stresete iz pokrivala in ga zložite. Zloženo pokrivalo za sedeže zavzame zelo malo prostora v avtomobilu.

Posebej zanimivi so vozički, ki jih lahko uporabite kot transportni box, nahrbtnik ali torbo. Vsi zaprti vozički so primerni tudi za prevoz bolnih psov in drugih živali, kot so mačke, hrčki, ptice in zajčki. 

V tej ponudbiu boste našlivnahrbtnikza psa. Nahrbtnik je primeren za pse ali mačke do teže do 8 kg. Izdelan je iz kompaktnega tekstilnega materiala, mehko obložene notranjosti in trdega dna