Ročna kopalna kad za pse

Klasične kopalne kadi

Nega in higiena psov kakor tudi mačk predstavljata osnovno skrb za zdravje naših hišnih ljubljenčkov. Samo lepo in pravilno negovan pes je lahko tudi zdrav pes. Med GogiPet opremo, spadajo tudi profesionalne kopalne kadi. Izbirate lahko med vrstami kadi, kot so klasične kopalne kadi za kopanje psov, ki vam ponujamo na tej strani in kadmi, kot so električne ali dvižne kopalne kadi. Omenjeni izdelki za nego psov – grooming,  so nepogrešljiv del opreme vsakega salona za nego in striženje psov. Kopalne kadi so izdelane iz kompaktne plastike. Priporočamo jih salonom za nego in striženje psov. Primerne so za kopanje psov vseh velikosti. Večina teh kopalnih kadi ima možnost enkratne ročne nastavitve višine glede na telesne značilnosti negovalca psov. V ponudbi so kopalne kadi različnih barv in velikosti, brez ostrih robov, v oblikah, ki zagotavljajo optimalno in varno delo.

Profesionalna oprema za nego psov

Ker se s striženjem psov v podjetju Onlinezoo aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi Oprema za nego in striženje psov, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete v tej kategoriji, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev do vrhunske popolnosti vsakega posameznega izdelka. Brez zadržkov lahko rečemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in odlično uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje začetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Naši frizerji in negovalci psov bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. Če nas obiščete v našem prodajnem skladišču na Dunaju, boste opremo za nego in striženje psov, med katero so tudi klasične kopalne kadi za kopanje psov in mačk, lahko tudi izbrali.

Kopalne kadi, ki so v prodaji v naši spletni prodajalni, so preizkusili naši frizerji in negovalci psov ter pozitivno ocenili njihovo uporabnost, kakovost in ceno. V podjetju Onlinezoo nudimo za vse izdelke z zakonom predpisano garancijo.

Trajno nizka cena samo v spletni trgovini Onlinezoo.

 

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje