Sredstva za dezinfekcijo v salonih za nego psov

Dezinfekcija v salonih in hotelih za pse

Dezinfekcija ali razkuževanje je postopek, ki ga izvajamo zato, da upočasnimo razmnoževanje oziroma odstranimo in uničimo večino mikroorganizmov, ki bi lahko ogrozile naše zdravje in zdravje živali. Dezinfekcija je torej postopek, ki uspešno prepreči oziroma zmanjša možnost okužbe. Med mikroorganizme prištevamo viruse, bakterije, glive, zajedavce.

Dezinfekcijo ali razkuževanje izvajamo na tri načine. Mehansko, (to je z brisanjem) kemično (z raznimi kemičnimi pripravki - razkužili) in s fizikalnimi postopki (kot na primer UV sevanje ali segrevanje)

Za varno delo in počutje v salonih in hotelih za pse je treba prostore in tudi vso opremo za pse dezinficirati. S tem preprečimo prenos bolezni in mikroorganizmov iz živali na žival in na ljudi. Samo tako negovana oprema in prostori bodo zagotovili varnost strank in zaposlenih.

Čistoča in higiena

Zagotavljanje čistoče in higiene v salonih, veterinarskih ambulantah in hotelih za pse zahteva redno čiščenje in dezinfekcijo opreme in prostorov. Kolekcija GogiPet je sestavljena tudi iz posebej oblikovanega programa za salone za nego in striženje psov, vzreditelje in veterinarje. V kolekciji naših izdelkov boste našli izdelke za dezinfekcijo in čiščenje opreme.

Kolekcija dezinfekcijskih sredstev in izdelkov za salone ter hotele za pse. Izdelki, ki jih ponujamo na tej strani naše spletne prodajalne Onlinezoo, so izdelki, ki jih uporabljajo številni pasji frizerji, vzreditelji in veterinarji in so potrdili njihovo kakovost. Oprema za pse, predstavljena v tej rubriki je namenjena nadaljnji prodaji in/ali lastni uporabi. Med izdelki boste našli hitro delujoča dezinfekcijska sredstva za predmete, kot so mize za striženje psov, držala, kljuke, ter ostale površine v salonu ali ambulanti.

Nega in higiena

Nega in higiena psov kakor tudi mačk predstavljata osnovno skrb za zdravje naših hišnih ljubljenčkov. Samo lepo in pravilno negovan pes je lahko tudi zdrav pes. GogiPet  oprema in izdelki, za nego psov in mačk, kamor zagotovo spadajo tudi dezinfekcijska sredstva, so nepogrešljiv del opreme vsakega skrbnika, ki želi imeti zdravega in lepo negovanega psa ali mačko.