Negovalni in show izdelki za pse

Negovalni in Show izdelki za pse

Kolekcija negovalnih izdelkov in Show izdelkov je namenjena dodatni negi dlake in kože psov, ki želijo biti v "top" kondiciji. Skrbniki psov se zavedajo, kako pomemben je videz dlake in urejenost njihovega psa. Ob enem si tudi želijo, da bi bila dlaka vedno videti urejena. To še posebej velja za tiste skrbnike, ki svoje pse vodijo na različne razstave ali pa le želijo, da so psi na vsakdanjih sprehodih po mestih videti elegantni.

Sijaj in prožnost dlake

V rubriki negovalni izdelki za pse najdete izdelke, ki dlaki podarijo večji sijaj, večjo prožnost, preprečijo sprijemanje in vozlanje dlake, pomagajo pri negi in čiščenju zob, negujejo tačke, blazinice in smrčke psov. Pri tem bi radi opozorili na dva najbolj priljubljena in najbolj prodajana izdelka. To je GogiPet Silk care emulzija, ki je izredno lepega svežega vonja, poleg tega pa dlako in kožo psov neguje, prehrani od korena do konic, zaščiti pred izsušitvijo in obenem nudi UF zaščito. GogiPet Silk care emulzija prepreči tudi vozlanje in sprijemanje dolge dlake in olajša razvozlavanje zvozlane dlake. GogiPet Silk Care emulzija je primerna za nanašanje na mokro dlako po kopanju, pa tudi na suho dlako med krtačenjem. Naslednji zelo priljubljen in eden najbolj prodajanih izdelkov pa je krema za nego blazinic in smrčkov. Krema je zaščitna in negovalna. Namenjena je vzdrževanju naravne vlažnosti in prožnosti občutljivih blazinic in smrčkov, ob enem pa neguje in ščiti občutljivo kožo pred soljo in vročim asfaltom.

Na tem mestu so predstavljeni tudi nekateri izdelki za razstavljanje psov, kot so razstavne vrvice in ročni sušilniki. Pribor, ki ga potrebujejo skrbniki pasjih lepotcev, ko jih peljejo na razstave, je raznovrsten in bolj obsežen kot tisti, ki ga uporabljamo za domačo nego ali rabo. V njem je več pripomočkov za hitro urejanje dlake, ki jo bodo poznavalci znali ceniti in bo nanje naredila velik vtis. Razstavljavci v ta namen uporabljajo še posebne dodatke od razstavnih vrvic do okraskov. Posebni ročni sušilniki so narejeni tako, da psa ne vznemirjajo s hrupom ali curkom zraka, a so kljub temu učinkoviti in z njimi hitro dosežemo želeni rezultat.

Kolekcija negovalnih izdelkov za pse - Izdelki za dodatno nego psov in manjši izdelki za razstavljanje psov