Nastavki za fina striženja

Nastavki za druge strojčke

za striženje dlake psov med blazinicami, na obrazu, intimnih predelih in ušesih

V tej kategoriji boste našli nastavke za vse ostale strojčke za striženje psov, kot so Isis, Vega, Akuratta, Exakta in Akuratta originalnega proizvajalca Aesculap ter drugih proizvajalcev. Nastavki za strojčke za fina striženja, odstranjevanje dlake med blazinicami, striženje na obrazu, ušesih in intimnih predelih.Našli boste tudi nastavke za fina striženja s titan prevleko.

Kakovostni in trpežni nastavki

Titan je lahka kovina, ki je odporna proti koroziji. Je močan kot jeklo, a je za skoraj polovico lažji. To je draga in trpežna kovina, ki se zaradi svojih dobrih lastnosti uporablja v medicini in zobozdravstvi, letalstvu, vesoljski industriji, gradbeništvu ter drugje. Titanove prevleke se uporabljajo za izboljšanje lastnosti površin jekla in drugih zlitin. Gre za relativno nove prevleke na trgu. Nastavki za fina striženja s titanovo prevleko so bolj trpežni, imajo daljšo življenjsko dobo in omogočajo fino, gladko in lahkotno striženje. Primerni so tako za skrbnike in ljubitelje striženja kot profesionalne za pasje frizerje. Na tej strani vam ponujamo nastavke s titanovo prevleko in keramičnim rezilom. Takšni nastavki za striženje dlake so originalni GogPet nastavki za fina striženja psov Osiris in Orate. Izdelani so iz odporne kovine, ki je prevlečena s titanovo prevleko in imajo keramična rezila. Kombinacija keramike in titana zagotavlja dolgo življenjsko dobo nastavka, manjšo obrabo materiala, tiho delovanje, gladek rez, nizko stopnjo vibracij, predvsem pa prepreči segrevanje nastavka. Nastavek je širine 46 mm in tako primeren za fina zaključna striženja, nastavljiva dolžina striženja pa od 1 - 1,9 mm.

V tej kategoriji vam ponujamo tudi dodatne, nadomestne rezilne glave ali nastavke za striženje dlake za Isis in Exacta 0,55 mm Aesculap in druge nastavke za fina striženja, ki so izdelana iz odporne kovine, majhna in fina rezila pa so primerna za fina in zaključna striženja ali striženja med blazinicami, na ušesih, med očmi in striženja na intimnih predelih.

Zajamčeno najnižje cene nastavkov za fina striženja.