Pižame za pse

Pižame za pse

Dejstvo je, da so nekatere pasme psov zelo občutljive na mraz in potrebujejo posebno nego in pozornost tudi v notranjih prostorih. Prav tako pa imamo v mislih tudi mladiče, strejše pse in pse, ki imajo težave z zdravjem. Za takšne pse je potrebno še posebej poskrbeti. Kolekcija oblačil GogiPet obsega tudi lahka pasja oblačila za prosti čas, kamor spadajo tudi pižame za pse, ki pa jih lahko uporabljate tudi kot lahka samostojna oblačila v prostoru ali kot spodnja oblačila, pod pulover, jakno ali plašč, ko se odpravljate na sprehod v mrzel ali vetroven dan. 

Pižame za pse so posebej krojene in izdelane iz mehkih naravnih materialov kot je bombaž. So mehke, tople in prijetne na otip, psa ne ovirajo pri gibanju, ampak mu predstavljajo varno zavetje in udoben nočni počitek. Pižame za pse so trpežne, pralne, svojo obliko in barve pa ohranjajo tudi po večkratnem pranju.

Zaščita telesa

Nekatere pasme psov, še posebej kratkodlaki psi, nekoliko bolj puščajo dlako, kot drugi. Pižame za pse so lahko odlična rešitev, ki vam bo prihranila veliko časa in dela pri čiščenju stanovanja. Če pes spi v vaši postelji, pa pižama poleg tega, da zaščiti pasje telo pred mrazom, tudi uspešno zaščiti posteljino pred dlakami in umazanijo. 

V naši speltni prodajalni Onlinezoo, boste našli pižame za pse različnih krojev, v zanimivih barvah in vzorcih, ki postajajo vedno bolj priljubljeni in so kos garderobe, ki je zatradi svoje funkcionalnosti in uporabnosti vse bolj priljubljen in zaželjen. 

Pižame za pse so udobno krojene, pralne, modnih barv in različnih potiskov.

Pred nakupom pižame za pse poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate. Ponudba velja samo za končne kupce.

GogiPet kolekcija wellness oblačil - Pižame za pse