Parfumi za mačke

Dišave in parfumi za mačke

Mačke v večini primerov niso veliki ljubitelji kopanja. Parfumi in dišave za mačke niso le dišave, ki prekrivajo neprijetne vonjave na kožuhu, ampak kožuh mačke zaradi svoje sestave tudi negujejo. Za boljši učinek in daljše delovanje priporočamo, da parfume nanesete na krtačo in nato z njo skrtačite mačko. Na tak način boste kožuh prezračili, enakomerno razporedili parfum in nevtralizirali neprijetne vonjave. Parfumi in dišave za mačke ne vsebujejo alkoholov in ne dražijo dihal, poleg tega niso nevarni če jih mačka poliže. Alergične reakcije niso poznane.

Nega mačke

Mačke so zelo čiste živali, ki po navadi ne oddajajo vonja in v veliki meri same poskrbijo za svojo čistočo, a vseeno potrebujejo nego in skrb za njihov kožuh in kožo. Dolgodlake mačke potrebujejo vsakodnevno česanje. V naši trgovini boste našli poleg glavnikov in krtač iz kolekcije GogiPet, tudi šampone, balzame in dišave za mačke, zelo priljubljeni pa so razpršilci za razvozlavanje dlake, Silk Care negovalno olje, in parfume za pravo mačjo gospodo.

Varni parfumi za mačke

Ne glede na to, ali je mački všeč kopanje ali ne, je nekatere mačke vseeno treba navaditi na to opravilo. Ker se mačka nenehno liže, je treba skrbno izbrati kakšen šampon, balzam ali dišavo smemo uporabiti, da mački ne škodimo in ji ne povzročimo zdravstvenih težav. V naši spletni prodajalni onlinezoo vam zato v tej kategoriji ponujamo posebej pripravljene dišave in parfume za mačke. ki so namenjen negi dlake in kože, pa naj gre za dolgodlake ali kratkodlake mačke.

Priporočamo tudi uporabo GogiPet® Silk Care negovalno olje, ki je zelo prijetnega vonja, in ni moteč za mačke, kot bi bile običajne dišave.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje