Lutke za razstavljanje oblačil za pse

Lutke za razstavljanje oblačil in druge opreme za pse

Lutke za razstavljanje oblačil za pse, ovratnic, oprsnic in druge opreme so izdelane iz kompaktnega in obstojnega bombažnega materiala ali umetnega usnja. Polnjene so z antistatičnim polnilom, ki trajno ohrani svoj prvotni videz in obliko. Lutke so večinoma nevtralnih barv (peščena ali črna), kar zagotavlja zanimiv videz razstavljenega oblačila in opreme. Primerno za trgovine, salone in specializirane prodajalne z izdelki in opremo za pse.

Lutke za razstavljenje oblačil za pse pa so primerne tudi za domačo uporabo. Veliko skrbnikov domačih kosmatincev, svojim ljubljenčkom nameni svoj kotiček sobe, ali kar celo sobo. Tam lahko poleg igrač in uporabnih predmetov shranjujemo tudi oblačila. Pogosto so nekatera oblačila visoke vrednosti, ali pa je njihovo vzdrževanje nekoliko težje. Zato je smiselno da imamo za takšna oblačila lutke za razstavljanje. Takšna oblačila ki bodo shranjena na lutkah, bodo vedno nezmečkana, prezračena in takoj pripravljena za uporabo.

Lutke za razstavljenje oblačil za pse, pa niso namenjene le za domačo garderobo, ampak smo imeli v mislih tudi profesionalne salone in prodajalne, kjer je lahko takšna lutka za razstavljanje rekvizit na polici ali izložbi, kjer boste razstavljali različne uporabne izdelke za pse in mačke, od oblačil, do ovratnic, oprsnic, povodcev, nagobčnikov in drugih artiklov, ki jih pri svojem delu uporabljate ali prodajate. 

Modna oblačila za pse - kolekcija GogiPet

Našim strankam nudimo zajamčeno najnižje cene oblačil za pse. Če katerikoli izdelek iz te kolekcije najdete v kateri od spletnih prodajalen v Evropi po nižji ceni, nas obvestite in nam pošljite povezavo. Oblačilo za psa vam bomo v takem primeru po tej ali celo nižji ceni zagotovili tudi mi.  Pred nakupom oblačila za pse poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate. Ponudba velja samo za končne kupce.

Kolekcija modnih dodatkov za pse - lutke za razstavljanje oblačil in druge opreme.