GogiPet in Optimum strojčki za striženje psov

GogiPet in Optimum strojčki za striženje psov

GogiPet in Optimum strižniki za male živali, namenjeni profesionalnim pasjim frizerjem, negovalcem ter rejcem psov in mačk, ki so primerni tudi za zahtevne domače uporabnike.

Podjetji blagovnih znamk GogiPet in Optimum ponujata profesionalne in polprofesionalne strojčke za striženje psov in mačk po posebno ugodnih cenah. Namenjeni so frizerjem, negovalcem in rejcem psov in mačk ter domačim uporabnikom. 

Profesionalni frizerji cenijo kabelske strižnike GogiPet predvsem kot dodatne strižnike, saj so izjemno lahki, tihi in okretni. Primerni so tudi za rejce in domače striženje psov.

Baterijski ali kabelski strojček za striženje psov?

Baterijski strižniki so posebej razviti za redno uporabo, saj ob redki uporabi baterija hitreje izgublja svojo moč. GogiPet strižniki za male živali imajo dve stopnji hitrosti striženja, s tem pa omogočajo tudi striženje nemirnih živali. Ker imajo strižniki ločen, zunanji napajalnik, so izjemno lahki in omogočajo tudi manj izkušenim frizerjem začetnikom, da z njimi delajo dlje časa, brez bolečin v zapestju.

Nastavki za striženje psov

GogiPet strižniki za male živali delujejo s preizkušenimi nastavki Snap On, ki so združljivi s številnimi strojčki različnih proizvajalci.
GogiPet strojček Orate dopolnjuje našo ponudbo strižnikov. 

• Kaj so povedale naše stranke o svojih izkušnjah s strižniki

Podrobna razlaga o razlikah med GogiPet strižniki