Dežni plaščki za pse - model na 4 tačke

Dežni plaščki za pse - model na 4 tačk 

Ko se poletje prevesi v jesen, se tudi naši sprehodi s svojim kosmatincem spremenijo. Dež  in mraz nas prisilita, da se odenemo v oblačila. Za začetek bo ravno dežni plašč tisti, ki ga bomo najprej oblekli. Ne le, da bi imel vaš pes moker kožušček, ko bi nezaščiten plesal po dežju, deževno vreme lahko povzroči, kar nekaj težav in nevšečnosti, ki se jim lahko z uporabo  dežnega plaščka za pse preprosto izognemo. 

Ponujamo vam kolekcijo GogiPet® - dežni plaščki za pse - model na štiri tačke. Kolekcija je zasnovana tako, da je poudarek na zaščiti psa in ga v največji meri varuje pred vremenskimi nevšečnostmi. Naši oblikovalci so se pri oblikovanju še posebej zavedali, da lahko pes, ki ni zaščiten v muhastem in mokremu vremenu hitro stakne prehlad. V široki paleti dežnih plaščkov za pse različnih krojev boste tako našli tudi anorake za pse. 

Nepremočljivi materiali

Dežni plaščki za pse, ki so izdelani v kroju na 4 tačke, popolnoma pokrijejo telo psa in ga zaščitijo pred dežjem, vlago in drugimi zunanjimi vplivi. Večina dežnih plaščkov je izdelanih iz poliestra, ki je dodatno impregniran.

Poliester je tkanina, ki ima zelo nizko vpojnost, je preprost za čiščenje in je zelo trpežen. Te lastnosti imajo zato tudi dežni plaščki za pse - model na štiri tačke. Ne glede na to, kakšne pasme je vaš pes in kakšno dolžino dlake ima, se dlaka v deževnem vremenu prej umaže. Uporaba nepremočljivega dežnega plaščka ne zaščiti dlake le pred dežjem, ampak tudi pred umazanijo. Ko se boste vrnili iz deževnega sprehoda, bo to še posebej dobrodošlo, saj psa ne bo treba takoj prhati.

Nepremočljiva oblačila za pse - dežni plaščki so izdelani tako, da lahko psi pod njimi v zimskem času nosijo pletene puloverje in druge puloverje.  

Za razliko od dežnih plaščkov na 2 tački, so dežni plaščki na 4 tačke daljši in pokrijejo telo vse do repa.

Pred nakupom oblačil poiščite ustrezno velikost dežnega plaščka v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja,  ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Dežni plaščki za pse - nepremočljiva modna oblačila.