Ecodor  kompleti izdelkov s popusti

Ugodna ponudba Ecodor UF2000 in EcoPet kompletov

Na tem "oddelku" naše spletne prodajalne se na naših policah nahajajo kompleti s posebnim popustim. Z nakupom kompleta lahko prihranite do 25 % vašega denarja. V ponudbi so različni kompleti čistil, nevtralizatorjev smradu, različnih šamponov.

Odstranjevalec urina UF2000

V posebni ponudbi je tudi eden najbolj prodajanih artiklov v tej skupini. To je Ecodor UF2000 odstranjevalec urina in vonja po urinu, na teh straneh pa boste našli tudi in detektor urina. Urin in smrad po urinu preprosto odstranimo in nevtraliziramo s pomočjo Ecodor UF2000. Ta revolucionarni izdelek s pomočjo bioloških encimov urin (tudi posušen urin) razgradi na vodo in sol, kar nevtralizira vonjave in omogoči lažje čiščenje in odstranjevanje urinskega madeža. Ecodor UF2000 uspešno deluje na zofah, preprogah, ploščicah ... Z urinom se uspešno spopada na lesenih površinah, betonu, tekstilu, plastičnih oblogah, keramiki in drugih površinah. Ker ne vsebuje dišav, je primeren tudi za uporabo v bližini ljudi in živali. Redno čiščenje prostorov zagotavlja varno in prijetno sožitje živali in ljudi. Klasična čistila, ki prekrivajo vonjave in smrad, večinoma slabo vplivajo na počutje živali. Zato vam v naši ponudbi ponujamo čistila in nevtralizatorje smradu Ecodor, brez agresivnih parfumov, ki s svojo sestavo, smrad popolnoma odpravijo, predmete in opremo pa očistijo.

Suhi šamponi za pse

V ponudbi je tudi suhi šampon za živali, ki kožuh temeljito očisti in mu daje zdrav in sijoč videz. V večini primerov so izdelki Ecodor, čistilo in nevtralizator smradu v enem. Smrad torej nevtralizirajo in ne prekrijejo s parfumi. Čistila so primerna za salone, hotele in ambulante za živali. Večina čistil in odstranjevalcev neprijetnih vonjav, ki jih najdemo danes na tržišču, so močno parfumirani smrad in neprijetne vonjave pa ne nevtralizirajo, ampak prekrivajo. Naša čistila in odstranjevalci vonjav so ekološki in prijazni do narave. So brez agresivnih vonjav, ki bi smrad, madeže in umazanijo prekrivale, ampak jih zaradi svoje sestave očistijo in razgradijo. Ker čistila z Ecodor niso agresivna in so izdelana za uporabo na predmetih, ki se uporabljajo v stikih človek - žival, so priljubljena tako za domačo uporabo kot za uporabo v hotelih za pse, veterinarskih ambulantah, salonih za nego in striženje psov in pri vzrediteljih živali.