Zaščitno perilo za pse

Zaščitno perilo za pse

Vsak skrbnik psa se je kdaj že srečal in znašel v neprijetnem položaju, ko je zaradi narave in njenih zakonitosti nastalal madež ali lužica na nepravem mestu. Res je, da lahko psa naučimo več, kot si lahko to kdo sploh predstavlja, a ko gre za klic narave, smo večinoma nemočni. Takrat nam lahko pomaga zaščitno perilo za pse. Da! Prav ste prebrali. Wellness kolekcija GogiPet zajema tudi zaščitno perilo za pse, ki vam ga ponujamo na tej strani. V naši spletni prodajalni Onlinezoo, boste tako našli higienske hlače za psičke, zanimivih barv in vzorcev, z možnostjo zapenjanja z gumbi, trakovi, ježki ali neti, pa tudi antimarkirne spodnje hlače za samčke.

Spodnje perilo za pse

Zaščitno spodnje perilo za pse se oblači preprosto in hitro. Izdelano je iz mehkega kakovostnega bombaža z visoko vpojnostjo vlage oziroma tekočine. Spodnje perilo za pse je pralno, ki se lahko pere in vzdržuje pri visokih temperaturah, a kljub temu ohranja obliko in barve tudi po večkratnem pranju. Likanje običajno ni potrebno. Zaščitne spodnje hlačke za pasje dame v času ovulacije preprečijo raznašanje krvi in nastanek neželenih madežev v prostoru. Zaščitno perilo, kot so antimarkirne spodnje hlače za samčke, pa preprečijo neželeno uriniranje - markiranje v trgovinah, stanovanjih ali drugih prostorih. Spodnje perilo za pse posebej priporočamo tudi za tiste pse, ki jim nekontrolirano uhaja urin. V spodnje hlače za pse je namreč mogoče namestiti manjšo pleničko ali vložek, kar bo preprečilo tudi raznašanje urina in neprijetnega vonja po dlaki.

Naši modni kreatorji so oblikovali zanimivo spodnje perilo za pse, ki se lahko nosi kot samostojno oblačilo v času, ko je to potrebno, ali kot oblačilo pod hlače, krilo, plašč, ali drugo oblačilo. Zdaj boste svojega štirinožnega prijatelja brez skrbi lahko vzeli s sabo na sprehod v trgovski center, kino ali restavracijo, tudi ob "nepravem" času. 

Pred nakupom oblačila, kot je perilo za pse, poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate. Ponudba velja samo za končne kupce.

Wellness kolekcija GogiPet - zaščitno perilo za pse.