Detektor urina

Detektor urina

Urin - detektor za iskanje madežev in izvora smradu urina in telesnih izcedkov.

Zaznavate v prostoru smrad po mačjem ali pasjem urinu, pa ne najdete izvora smradu? To težavo lahko uspešno odstranite z izdelki Ecodor.

Z detektorjem urina osvetlite lokacijo, kjer predvidevate, da je urin. Mesto uriniranja se bo posvetilo v zeleno modri barvi. S pomočjo Ecodor izdelkov UF2000 ali EcoPet odstranjevalcem madežev to mesto očistite in tako odpravite in nevtralizirate neprijeten vonj.

Kako odkriti izvor smradu po urinu?

Kadar se srečujete z zasušenimi lužicami in ne veste kje je izvor smradu, priporočamo, da uporabite detektor urina. To je svetilka z ultravijolično svetlobo. Z detektorjem urina osvetlite lokacijo, kjer predvidevate, da se nahaja mesto uriniranja. Mesto uriniranja se bo posvetilo v zeleno modri barvi. S pomočjo Ecodor UF2000 to mesto očistite in tako odpravite in nevtralizirate neprijeten vonj.   Redno čiščenje opreme in prostorov zagotavlja varno in prijetno sožitje živali in ljudi. Klasična čistila, ki prekrivajo vonjave in smrad, večinoma slabo vplivajo na počutje živali. Zato vam v naši ponudbi ponujamo tudi čistila in nevtralizatorje smradu brez agresivnih parfumov, ki s svojo sestavo, neprijetne vonjave popolnoma odpravijo, opremo in prostore pa očistijo. Smrad torej nevtralizirajo in ne prekrijejo s parfumi. Primerno za salone, hotele in ambulante za živali. 

Biološka čistila

ECODOR UF2000, nevtralizira vonj urina. Je kakovostno biološko sredstvo, ki vonja ne prekrije, ampak ga s pomočjo bioloških encimov razgradi. Na vodo in sol uspešno razgradi tudi star, zasušen urin, ter tako uniči njegov smrad. Uporaba biološkega izdelka Ecodor UF2000 je popolnoma varna in neškodljiva za zdravje.

Izkušnje z navedenimi izdelki, ki vam jih ponujamo na tej strani naše spletne prodajalne, bodo z veseljem z vami delili tudi negovalci psov, saj te izdelke uporabljajo pri svojem vsakodnevnem delu v salonu.

Samo redno vzdrževanje higiene in čistoče v domačih ali delovnih prostorih zagotavlja prijetno sožitje živali s človekom, ter ugodno počutje tako domačih živali kot njihovih skrbnikov. 

Preberite več...

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje