Črke, znaki in številke s kristali

Kristalni znaki, črke in številke

Izdelki iz kristalov so namenjeni ljudem in živalim. So neškodljivi za zdravje, kakovostni in preprosto lepi. V paleti naših izdelkov najdete črke, številke in znake (tačka, krona, lobanja, križ...) s katerimi lahko sestavite imena, šifre, kode in različne druge napise na ovratnice, oprsnice in povodce za pse in muce. Lahko pa oblikujete tudi zapestnice in pasove za ljudi. Poleg izdelkov s kristali in bleščicami vam nudimo modne ovratnice, oprsnice, povodce, pasove, zapesnice, ogrlice in še mnogo drugih dekorativnih izdelkov, katere lahko po svoji želji in okusu okrasite s ponujenimi kristali.

Leta 1895 je mojster oblikovanja kristalov Daniel Swarovski ustanovil svojo prvo manufakturo Swarovski. Z izumom stroja, s katerim je rezal in oblikoval kristale bolj natančno, kot ostali, je uresničil svoje sanje in začel ustvarjati »diamante« za vse. Pravo revolucijo je doživel v dvajsetih letih prejšnjega stoletja, ko so njegove kristale pograbile modne hiše v Parizu za ustvarjanje kreacij za ljudi. Takrat so se pojavile tudi prve ovratnice za pse s kristali Swarowski, ki danes uživajo svetovno slavo. Samo Swarovski kristali so rezani tako prefinjeno, da so videti kot pravi diamanti.

Črke, številke in zanki iz bleščic in kristalov so na razpolago v dveh velikostih:
-14 mm (ovratnice, povodci in oprsnice za male pse in muce)
-32 mm (ovraznice za velike pse, široki pasovi in zapestnice)

Posebna ponudba znakov in črk iz kristalov:

-vsi majhni znaki in črke iz kristalov (stara cena 3,45 eur) sedaj samo 2,45 eur
-vse velike črke iz kristalov (stara cena 11 eur) sedaj samo 5 eur
-vsi veliki znaki iz kristalov (stara cena 15 eur) sedaj samo 7 eur

Priporočamo da si v naši spletni ponudbi ogledate tudi usnejne ovratnice in oprsnice, ter ovratnice za individualno oblikovanje napisov in imen. Ovratnice za oblikovanje napisov imajo poleg osnovne funkcije še druge lastnosti ali uporabne namene. Zgodi se kdaj, da gre hišni ljubljenček malo po svoje. Če je vaš pes opremljen s takšno ovratnico, zagotovo prihranite veliko časa, skrbi in strahu, v primeru, ko ga je treba iskati, saj mu bo ovratnica služila kot identifikacijski dokument. Ovratnice so izdelane tako, da lahko oblikujete napis, kjer je na primer zapisano ime psa in vaša telefonska številka. Ovratnice za oblikovanje imen, napisov in številk so izdelane iz umetnega usnja. Umetno usnje poznamo že več desetletij, z izrazom pa označujemo materiale, ki so podobni naravnemu usnju, a po definiciji to niso. Usnje je drag material, ki ga uspešno nadomešča umetno usnje tudi pri izdelavi ovratnic in povodcev. Ovratnice iz umetnega usnja so cenejše, a kljub temu udobne za nošenje.