Ovratnice za oblikovanje napisov

Ovratnice za individualno oblikovanje napisov in imen

Ovratnice z imeni, napisi in številkami iz kristalnih črk, številk in znakov - širina od 1,5 cm - 3 cm.

Tudi ovratnice za oblikovanje napisov imajo poleg osnovne funkcije še druge lastnosti ali uporabne namene. Zgodi se kdaj, da gre hišni ljubljenček malo po svoje. Če je vaš pes opremljen s takšno ovratnico, zagotovo prihranite veliko časa, skrbi in strahu, v primeru, ko ga je treba iskati, saj mu bo ovratnica služila kot identifikacijski dokument. Ovratnice so izdelane tako, da lahko oblikujete napis, kjer je na primer zapisano ime psa in vaša telefonska številka. Ovratnice za oblikovanje imen, napisov in številk so izdelane iz umetnega usnja. Umetno usnje poznamo že več desetletij, z izrazom pa označujemo materiale, ki so podobni naravnemu usnju, a po definiciji to niso. Usnje je drag material, ki ga uspešno nadomešča umetno usnje tudi pri izdelavi ovratnic in povodcev. Ovratnice iz umetnega usnja so cenejše, a kljub temu udobne za nošenje.

Ovratnice za pse

za namestitev znakov, črk in številk so na izbiro v 3 oblikah:

  • 1.) Ozke tekstilne ovratnice za pse majhne rasti z možnostjo namestitve znakov neposredno na ovratnico (brez dodatnega traku). Ovratnice za pse so široke 10 mm in debeline 2 mm. Vsi kovinski deli so kromirani in brez vsebnosti niklja. (Ni) Povezava do znakov, črk in številk, ki odgovarjajo tem ovratnicam, najdete na naslednji povezavi: Znaki, črke in številke velikosti 14 mm.
  • 2.) Črne ovratnice za pse, ki so primerne za nošenje kot nakit ali kot ovratnice za namestitev povodca. Če se ovratnica nosi kot nakit, je napis zgoraj, če nanjo namestite povodec, pa je napis spodaj. Izdelane so iz umetnega usnja.
  • 3.) Črne Topstyle ovratnice za pse iz umetnega usnja so oblikovane tako, da je napis na zgornjem delu vratu tudi, če na ovratnico namestite povodec. Zaponka za povodec je namreč točno na sredini ovratnice med napisom. Za velike pse lahko pri teh ovratnicah izbirate med znaki, črkami in številkami velikosti 14 mm ali 32 mm .

Ovratnice iz umetnega usnja za imena, napise in telefonske številke.