EcoPet EcoFur suhi šampon za pse

Ecodor EcoFur šampon za suho kopanje živali

Nevtralizator neprijetnih vonjav in smradu na živalih

Ecodor EcoPet EcoFur je biološka pena, ki s svojo sestavo uspešno nevtralizira smrad in odpravi neprijetni vonj s kožuha živali. Peno preprosto vmasirajte v kožuh, nato ga prekrtačite in pustite da se posuši.
Po uporabi Ecodor Ecofur pene bo kožuh psa ali mačke brez neprijetnega vonja in svež.

Suho kopanje psov

Nekateri hišni ljubljenčki niso veliki ljubitelji kopanja. Zato na tej strani priporočamo naravni ecodor izdelek, kot je pena za suho kopanje EcoFur - suhi šampon za živali. Ecodor EcoFur pena za čiščenje dlake in odstranjevanje smradu na kožuhu živali uspešno odstrani neprijetni vonj s kožuha in mu podari svež, čist in sijoč videz. Suhi šampon za živali EcoFur (peno) preprosto nanesete na roke in jo enakomerno porazdelite po kožuhu. Z božanjem jo vmasirajte v dlako. Pustite učinkovati nekaj minut in nato kožuh skrtačite. Če je potrebno postopek ponovite. Ne glede na to, ali je "kosmatincu" všeč kopanje ali ne, ga je vseeno treba navaditi na to opravilo. Ker se živali nenehno ližejo, je treba skrbno izbrati šampon oziroma sredstvo, s katerim boste čistili kožuh živali. Ecodor EcoFur pena za odstranjevanje smradu je izdelana na osnovi naravnih izvlečkov in je popolnoma naravno biološko sredstvo, ki ne škoduje zdravju živali tudi če ga poliže. Alergijske reakcije  niso poznane.

Biološki izdelki za odstranjevanje smradu

Ecodor izdelki so izdelani na osnovi bioloških encimov. Smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. To so Biološka čistila in razpršilci, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a so kljub temu zmagovalci v spopadu z umazanijo in neprijetnim vonjem. Priporočamo jih za uporabo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj. Odgovoren skrbnik svojega štirinožnega prijatelja pomisli tudi na to, s kakšnim šamponom bo očistil njegov kožuh,ne glede na to ali ima rad to opravilo ali se temu izogiba.  EcoFur suhi šampon za živali je izdelek s katerim se boste revolucionarno in brez težav spopadli z umazanijo in neprijetnim vonjem na način, ki je še kako pomemben za živali in za njihovo okolje, saj so te nekajkrat bolj občutljive na vonj kot človek in neprilagodljive na kemijske izdelke. 

Preberite več...

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje